KKW & Kanye West: Περιμένοντας για τέταρτη φορά τον πελαργό μέσω παρένθετης μητέρας

Μόλις ένας χρόνος έχει περάσει από την γέννηση της μικρής Chicago West και όμως, το “χρυσό” ζευγάρι της αμερικανικής showbiz έχει ήδη στα σκαριά το τέταρτο παιδί της οικογένειας! Όπως, λοιπόν, γράφτηκε στον διεθνή Τύπο λίγες ώρες νωρίτερα, η Kim Kardashian και ο Kanye West περιμένουν το τέταρτο παιδί τους και μάλιστα το δεύτερο που θα έρθει στην ζωή μέσω παρένθετης μητέρας. Η 38χρονη reality star και το 41χρονος rapper θα γίνουν για τέταρτη φορά γονείς στις αρχές του Μαΐου, όπως υπολογίζεται από τα ξένα περιοδικά, ενώ όπως έχει επισημάνει πηγή από το φιλικό περιβάλλον του ζευγαριού: “Εννοείται πως έχουν συζητήσει την απόκτηση ενός ακόμη μωρού με την βοήθεια παρένθετης μητέρας, αλλά δεν είχαν αποφασίσει κάτι επίσημα. Η Chicago είναι ακόμη μικρή και έχουν τον χρόνο για να πάρουν την απόφαση”.

Όσο για την Kim, που στις δύο πρώτες εγκυμοσύνες της (στην πέντε ετών North και τον τριών ετών Saint) αντιμετώπισε πολλές δυσκολίες και αλλεπάλληλες επιπλοκές, έχει πλέον αποφασίσει πως δεν θα ρισκάρει ξανά την υγεία της, επιλέγοντας έτσι μία άλλη γυναίκα να κυοφορήσει το μωρό της. Μάλιστα, όταν ήταν έγκυος η La’Reina Haynes, η πρώτη παρένθετη μητέρα που χρησιμοποίησε το ζευγάρι, η Kim είχε μιλήσει στο Entertainment Tonight, λέγοντας πως τα δύο μεγαλύτερα παιδιά της ανυπομονούσαν για τον ερχομό μιας μικρής αδερφής. “Είναι και τα δύο ενθουσιασμένα. Βέβαια, δεν ξέρω αν το αντιλαμβάνονται πλήρως επειδή δεν βλέπουν την μεγάλη κοιλιά μου και δεν με ακούν να παραπονιέμαι κάθε δύο δευτερόλεπτα. Αλλά μιλάμε για αυτό πολύ, επομένως νομίζω ότι έχουν ενθουσιαστεί. Δεν ξέρω πώς θα αντιδράσει ο γιος μου μιας και είναι ακόμα μικρός για να αντιληφθεί τι συμβαίνει, αλλά η κόρη μου είναι σούπερ ενθουσιασμένη” είχε δηλώσει τότε η Kim.

Αναμένουμε, λοιπόν, τις νέες αντιδράσεις των τριών μεγαλύτερων παιδιών στην είδηση πως η οικογένειά τους θα μεγαλώσει ακόμη περισσότερο!

Read More

And More