Mila Kunis: Καμία… Bad Mom

Εν αναμονή της κυκλοφορίας της νέας χριστουγεννιάτικης ταινίας της, A Bad Moms Christmas, η 34χρονη Mila Kunis απασχολεί τα Μέσα για άλλη μια φορά, όχι μόνο για λογαριασμό του κινηματογραφικού ρόλου της, αλλά και για τις απόψεις της γύρω από τη διαπαιδαγώγηση των παιδιών της, της Wyatt και του Dimitri, και γενικότερα για την οικογενειακή ζωή της, αλλά και για το ρόλο της ως μητέρα! Σε πρόσφατη συνέντευξή της, η επιτυχημένη ηθοποιός δεν δίστασε να τονίσει πως η δουλειά της μητέρας είναι απαιτητική και πως και η ίδια έχει κάνει πολλαπλά λάθη κατά καιρούς!

“Αυτό που σε διδάσκει η μητρότητα είναι το πόσο ανιδιοτελής μπορείς να γίνεις” λέει η διάσημη γυναίκα, που σπεύδει ωστόσο να τονίσει πως όπως και κάθε άλλη μητέρα έχει τις… ατέλειές της: “Και εγώ έχω ξεχάσει να ασφαλίσω τη ζώνη στο καρεκλάκι αυτοκινήτου πριν ξεκινήσω να οδηγώ”. Και ενώ μπορεί να παραδέχεται πως: “Είμαι εξουθενωμένη, αλλά τι με νοιάζει; Τα παιδιά μου είναι υγιή και εγώ είμαι πανευτυχής”, δεν διστάζει να μετατραπεί σε μάνα-λέαινα, λέγοντας: “Φυσικά και έχω θηλάσει τα παιδιά μου σε δημόσιο χώρο, όταν χρειάστηκε να ταϊστούν”!

Τι είναι, όμως, πιο σημαντικό για την ηθοποιό; “Εκείνο που θέλω είναι η κόρη μου να μάθει από εμένα την αξία της σκληρής δουλειάς” απαντά η Kunis, που σε ηλικία εννέα ετών μετανάστευσε με τους γονείς της από την Ουκρανία στην Αμερική και αφού χρειάστηκε να δουλέψει πολύ και εντατικά για να πραγματοποιήσει τα όνειρά της, δήλωσε πως πλέον είναι σε θέση να αντιληφθεί πόσο εργάστηκαν οι γονείς της για να μεγαλώσουν την ίδια και τον αδερφό της! Μάλιστα, η Mila Kunis και ο σύντροφός της Ashton Kutcher αποκάλυψαν πρόσφατα πως τα φετινά Χριστούγεννα δεν έχουν σκοπό να πάρουν δώρα στα δυο παιδιά τους, καθώς θέλουν να βεβαιωθούν πως τα παιδιά θα νιώθουν ευγνωμοσύνη για κάθε νέο δώρο που θα παραλαμβάνουν και όχι να τα θεωρούν δεδομένα και απαραίτητα!

Read More

And More