Οι διάσημες μαμάδες που είναι λίγο πιο… αυστηρές!

Όλες οι μαμάδες μπορούν να γίνουν πιο αυστηρές, όταν τα παιδιά δεν ακούν τις συμβουλές τους και παρασύρονται σε σκανταλιές. Όταν οι μικροί μας φίλοι θέλουν να κάνουν αυτό που έχουν βάλει στο νου τους και κανένας δεν πρόκειται να τους σταματήσει. Αυστηρές μαμάδες, λοιπόν, υπάρχουν ακόμα και στη βιομηχανία του θεάματος που όλα είναι cool. Ναι στο Hollywood! Κατά καιρούς αρκετά δημοσιεύματα σε πολύ γνωστές εφημερίδες και περιοδικά αποκαλύπτουν περισσότερες λεπτομέρειες γύρω από τη ζωή των αγαπημένων μας stars.

 

Σήμερα, λοιπόν, εμείς θα ρίξουμε μία ματιά στις λίγο πιο αυστηρές μαμάδες της βιομηχανίες του θεάματος!

Mariah Carey

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mariah Carey (@mariahcarey) στις

Κάθε χρόνο η ίδια, μέσα από το πιο πετυχημένο τραγούδι της Χριστουγεννιάτικης περιόδου, γίνεται η αγαπημένη μικρών και μεγάλων. “All I Want For Christmas Is New Clothes” είπε, πριν από μερικά χρόνια, ο επτάχρονος γιος της Diva της Pop. Έτσι, πήρε κρυφέ την πιστωτική κάρτα της μαμάς του και τη χρέωσε με 5,000 δολάρια, προκειμένου να αγοράσει φουτεράκια και φόρμες, κίνηση, η οποία, όμως, έκανε έξαλλη τη διάσημη μαμά του. Από εκείνη τη στιγμή, η Mariah πήρε τα μέτρα της και άρχισε να ελέγχει καθημερινά τις σελίδες που επισκέπτονται και τα δύο της παιδιά στο διαδίκτυο.

Drew Barrymore

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Drew Barrymore (@drewbarrymore) στις

Αν και φύσει ρομαντική, η γλυκιά Drew, χρειάζεται να ακούσει δύο λέξεις, για να γίνει πιο αυστηρή: Junk Food. Ναι, καλά κατάλαβες. Τα μικρά της ακολουθούν πιστά το μοντέλο υγιεινής διατροφής που έχει δημιουργήσει η μαμά τους, σε συνεργασία με ειδικούς διατροφολόγους και τα λιπαρά φαγητά μένουν έξω από το σπίτι.

 

Kate Winslet

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ᏦᎪᏆᎬ ᎳᎥᏁsᏞᎬᏆ (@katewdream) στις

Αν ψάξεις στο λεξικό τη λέξη “υπερπροστατευτική”, δίπλα της θα βρεις σίγουρα το όνομα της γνωστής ηθοποιού. Χωρίς να αφήνει λεπτό από τα μάτια της, τους μικρούς της ήρωες, η Kate βρίσκεται πίσω από κάθε τους βήμα, χωρίς να διστάζει να φωνάξει τα “don’ts” της.

Gisele Bündchen

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gisele Bündchen (@gisele) στις

Δεν είναι λίγες οι φορές που τo πιο επιτυχημένο μοντέλο των τελευταίων χρόνων, έχει σχολιαστεί για τη μέθοδο ανατροφής που ακολουθεί. Πιο συγκεκριμένα, η Gisele προτιμά την τεχνική της “ελάχιστης νουθεσίας”, σύμφωνα με την οποία μία φορά είναι υπεραρκετή, για να καταλάβει το παιδί τι πρέπει να κάνει. Αν δεν το αντιληφθεί, τότε θα το μάθει μέσα από τα λάθη του, με το εκθαμβωτικό μοντέλο να μη δίνει δεύτερες ευκαιρίες και συμβουλές.

Kylie Jenner

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kylie (@kyliejenner) στις

Γεννημένη την εποχή των social – media, η Kylie είναι ιδιαίτερα επιφυλακτική απέναντι στο παιδί της. Σύμφωνα με πρόσφατο δημοσίευμα γνωστής εφημερίδας, η μικρότερη αδερφή της οικογενείας των Kardashian, κάθε φορά που οι φίλοι της έρχονται στο σπίτι, φορά μία άκρως εντυπωσιακή μάσκα στο μικρό της, αφού τα μικρόβια είναι ο μεγαλύτερος της φόβος.

Gwyneth Paltrow

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow) στις

Έχοντας κατηγορηθεί αρκετές φορές για την ακραία θεματολογία των ρεπορτάζ που κάνει στο blog της, η λαμπερή ηθοποιός και επιχειρηματίας έχει έναν απαράβατο κανόνα, όσον αφορά την ανατροφή των παιδιών της. Η τηλεόραση “παίζει” μόλις μία ώρα την ημέρα, με τα προγράμματα να είναι στη γαλλική και ισπανική γλώσσα.

Meghan Fox

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Megan Fox (@meganfox) στις

Αν και αρκετά πολυάσχολη, η Meghan είναι πάντα εκεί για τα παιδιά της. Ακόμα και όταν βρίσκεται εκτός σπιτιού, φροντίζει τα παιδιά της να υπακούν στον εξής κανόνα: όσο το δυνατόν λιγότερο μπροστά από μπλε οθόνες και περισσότερο μπροστά από ανοιχτά βιβλία.

Cate Blanchett

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Lovely Miss Cate Blanchett (@cateeblanchett) στις


Στο βιογραφικό της θα βρεις αμέτρητους ρόλους. Εκείνη ξεχωρίζει αυτόν της μητέρας. Της δίκαιης μητέρας, για την ακρίβεια. Θα επαινέσει τα παιδιά της, όταν πράττουν σωστά, αλλά θα τα βάλει και σε τιμωρία, όταν είναι πιο σκανταλιάρικα από ό,τι πρέπει.

 

And More