Οι διάσημες μαμάδες που υιοθέτησαν και “γέμισαν” την οικογένεια τους με αγάπη

Γνωρίζεις (σχεδόν) κάθε τους κίνηση. Τους βλέπεις να κρατάνε τα παιδάκια τους από το χέρι και να απολαμβάνουν χαρούμενοι τις βόλτες τους. Να τους αγοράζουν τα παιχνίδια που θέλουν και να αναρτούν προσωπικές στιγμές μαζί τους στα social – media. Πατάς like, γιατί χαίρεσαι με την ευτυχία τους. Τους ξέρεις σαν να είναι φίλοι σου. Μπορεί και όχι. Μερικές πολύ αγαπημένοι σου σταρ έχουν μεγαλώσει την οικογένεια τους, μέσω της υιοθεσίας. Το ήξερες; Πάμε να τις γνωρίσουμε…

 

Angelina Jolie

(πηγή φωτογραφίας: @angelinajolie.hu)

Η σταρ, που υποστηρίζει τα δικαιώματα των παιδιών περισσότερο από κάθε άλλη, δεν θα μπορούσε να λείπει από τη λίστα αυτή. Το 2002, σε νεαρή ηλικία, υιοθετεί το πρώτο της παιδί από την Καμπότζη. Τρία χρόνια μετά, ο Maddox αποκτά μία γλυκιά αδερφή. Την Zahara από την Αιθιοπία. To 2007 η Angelina διευρύνει ακόμα περισσότερο τον οικογενειακό της κύκλο, προσθέτοντας ένα ακόμη μέλος σε αυτόν. Τον Pax, που γεννήθηκε, αλλά εγκαταλείφθηκε από τους βιολογικούς του γονείς στο Βιετνάμ.

 

Sandra Bullock

(πηγή φωτογραφίας: @sandra_bullock._)

Τέσσερα χρόνια πριν το πολύκροτο διαζύγιο της με τον Jesse James, η Sandra Bullock είχε ξεκινήσει από κοινού με το σύζυγό της, τις διαδικασίες προκειμένου να υιοθετήσουν ένα παιδί. Η μητρότητα συνέπεσε σχεδόν με την ανακοίνωση του διαζυγίου της, τον Απρίλιο του 2010, και η Sandra δηλώνει πλέον μία ευτυχισμένη μητέρα που ζει την ζωή της με τους δικούς της κανόνες.

 

Madonna

(πηγή φωτογραφίας: @cicconetwins)

Η βασίλισσα της Pop έχει δημιουργήσει τη δική της αγαπησιάρικη μεγάλη οικογένεια. Αποτελείται από 6 (παρακαλώ!) παιδιά, εκ των οποίων τα τέσσερα προέρχονται από το τροπικό Malawi. Η ίδια ξεκίνησε τις διαδικασίες πριν από περίπου 15 χρόνια και έτσι ο David, η Mercy και δύο πολύ μικρά δίδυμα κοριτσάκια έχουν κερδίσει (με το σπαθί τους) την πιο τρυφερή θέση στην καρδιά της.

 

Nicole Kidman

(πηγή φωτογραφίας: Getty Images)

Είσαι έτοιμη για μία αναδρομή; Πίσω στα (όχι και τόσο μακρινά) 90s; Η Nicole Kidman παντρεύτηκε τον Tom Cruise. Ο γάμος τους κράτησε δέκα χρόνια, αφού το ζευγάρι χώρισε λίγο μετά τη δέκατη επέτειο του γάμου του, και ενώ η Kidman ήταν τριών μηνών έγκυος. Η ηθοποιός δυστυχώς έχασε το μωράκι της, όμως, οι δύο πολυβραβευμένοι ηθοποιοί έχουν αναλάβει την ανατροφή του Connor και της Bella, που πλέον ανήκουν και αυτοί στον κόσμο των ενηλίκων.

 

Charlize Theron

(πηγή φωτογραφίας: @charlizeafrica)

Μπορεί οι ενδυματολογικές επιλογές του γιου της να αποτελούν αντικείμενο συζήτησης, εκείνο, όμως, που σίγουρα δεν μπορεί να αμφισβητηθεί είναι η τεράστια αγάπη που δείχνει η ηθοποιός στο πρόσωπο του μικρού Jackson. Η Charlize πήρε την απόφαση, μετά από σκέψη με τη δική της μαμά, να τον υιοθετήσει το 2012 και έκτοτε είναι μία ευτυχισμένη μαμά.

Michelle Pfeiffer

(πηγή φωτογραφίας: Getty Images)

Υιοθέτησε την κόρη της, Claudia Rose, το 1993. Έναν χρόνο μετά, έφερε στον κόσμο αυτό, τον βιολογικό της γιο. Η ηθοποιός έχει δηλώσει σε συνέντευξη της πως δεν ένιωσε ποτέ καμία διαφορά στον τρόπο που αγαπά τα δύο της παιδιά και πως η υιοθεσία ήταν για εκείνη ένα όνειρο που είχε από όταν βίωνε την εφηβεία της.

 

 

And More