Οι διάσημοι που θα γίνουν γονείς τη φετινή χρονιά – ίσως και αυτό το καλοκαίρι!

Baby Boom! Μπορεί να βρισκόμαστε στα μισά περίπου της φετινής χρονιάς, όμως, ήδη αρκετοί celebrities είναι έτοιμοι να μεγαλώσουν την οικογένεια τους κατά ένα άτομο. Να φέρουν στον κόσμο το πρώτο (ή ίσως και το δεύτερο) παιδί τους. Μερικοί, μάλιστα, από τους αγαπημένους ηθοποιούς ή τραγουδιστές περιμένουν τον πελαργό μέσα στους επόμενους καλοκαιρινούς μήνες. Ποιοι είναι;

Katy Perry & Orlando Bloom

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη KATY PERRY (@katyperry) στις

Η τραγουδίστρια που έχει συντροφεύσει πολλά καλοκαίρια με τις μελωδίες της είναι έτοιμη να υποδεχτεί το πρώτο της μωρό, καρπό του κεραυνοβόλου έρωτα της με τον Orlando Bloom. Το ξέρεις. Το έχεις δει στα δύο τελευταία της video-clip που η κοιλιά της ξεπροβάλλει και η ίδια τη χαϊδεύει με τον πιο γλυκό τρόπο. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το παιδί είναι ένα βήμα πριν χτυπήσει την πόρτα για τον κόσμο αυτό και η Katy ένα ρεφρέν πριν κάνει πράξη το “I Kissed a Girl”.

Gigi Hadid & Zayn Malik

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gigi Hadid (@gigihadid) στις

Το ζευγάρι που αρκετοί περίμεναν ότι έχουν ακολουθήσει δρόμους χωριστούς, ξεκίνησε το 2020 με τον πιο ανατρεπτικό (για εμάς) και τον πιο γλυκό (για εκείνους) τρόπο: ανακοίνωσαν ότι περιμένουν το πρώτο τους παιδί. Έκτοτε, η Gigi δε μοιράζεται παραπάνω πληροφορίες, ούτε πραγματοποιεί δημόσιες εξόδους, καθώς, σύμφωνα με δημοσιεύματα, αυτή είναι μία περίοδος που θέλει να απολαύσει με την οικογένεια της.

Michelle Williams & Thomas Kail

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη 🇮🇹Michelle Williams FanAccount (@michellewilliamsdailysource) στις


Ο πετυχημένος σκηνοθέτης συναντά τη βραβευμένη ηθοποιό στην ταινία “Verdon” και την ερωτεύεται. Η συνέχεια μοιραία και γνωστή: το ζευγάρι αρραβωνιάζεται η Michelle ανακοινώνει με τον πιο έμμεσο τρόπο, στην τελετή απονομής των “Χρυσών Σφαιρών” ότι σε λίγους μήνες θα υποδεχτεί το δεύτερο παιδί της.

Joe Jonas & Sophie Turner

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sophie Turner (@sophiet) στις

Μήπως όταν ήσουν στην εφηβεία ή ζούσες τα φοιτητικά της χρόνια, ήσουν κολλημένοι με τους Jonas Brothers. Ε, λοιπόν, ο Joe μεγάλωσε, παντρεύτηκε και τώρα η σύζυγος του περιμένει το πρώτο της παιδί. Μη σου κάνει εντύπωση αν στις αρχές του επόμενου μήνα ανακοινώσει ότι έγινε μπαμπάς.

Romee Strijd

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Romee Strijd (@romeestrijd) στις

Το πρώην αγγελάκι της Victoria’s Secret, παρά τις δυσκολίες γυναικολογικής φύσεως που αντιμετώπισε, ανακοίνωσε πριν από περίπου ένα μήνα ότι τα κατάφερε: μέχρι το τέλος του 2020, θα κρατάει στα χέρια της τον δικό της άγγελο.

Rooney Mara & Joaquin Phoenix 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Хоакин Феникс (@joaquinraphaelphoenix) στις

Το ερωτευμένο κινηματογραφικό ζευγάρι αποφάσισε να μοιράσει την αγάπη του στο δικό τους παιδί. Μπορεί οι ίδιοι να μην το έχουν παραδεχτεί δημόσια, όμως, σύμφωνα, με τα δημοσιεύματα, η Rooney είναι ήδη στον έκτο μήνα της. Λες ο Σεπτέμβριος να είναι ο μήνας που το πιο καλλιτεχνικό μωρό θα γεννηθεί;

Lea Michele

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lea Michele (@leamichele) στις

Τη θαύμασες για τις φωνητικές και υποκριτικές της ικανότητες στο “Glee”. Σήμερα, το ταλαντούχο αυτό κορίτσι μένει σπίτι και μετράει αντίστροφα για τον ερχομό του παιδιού της, που δε θα αργήσει και πολύ.

Ciara

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ciara (@ciara) στις

Σε έχει κάνει να τραγουδήσεις και να χορέψεις με τις R&B μελωδίες και τις ιδιαίτερα δύσκολες χορογραφίες της. Το 2020, όμως, ξεκίνησε για την ίδια λίγο διαφορετικό. Δεν τη “βρήκε” πάνω στο stage, αλλά στο σπίτι, περιμένοντας το παιδί της.

Read More

And More