Τα προϊόντα που χρειάζεσαι μετά την εγκυμοσύνη για σφιχτό δέρμα χωρίς κυτταρίτιδα και ραγάδες

Αν είσαι νέα μαμά έχεις προσέξει τις αλλαγές στο σώμα σου. Είναι απόλυτα φυσιολογικό να δημιουργηθούν ραγάδες, μια μικρή χαλάρωση αλλά και η γνωστή όψη φλοιού πορτοκαλιού. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να αγχώνεσαι. Αρχικά θα χρειαστεί να ασκηθείς, να αποκτήσεις μια ισορροπημένη διατροφή, μην ξεχνάς να πίνεις τουλάχιστον δύο λίτρα νερό και τέλος να χρησιμοποιείς τα κατάλληλα προϊόντα σώματος που θα σε βοηθήσουν να αποκτήσεις πιο σφιχτό και χωρίς ατέλειες σώμα. 

Χρειάζεται υπομονή και να είσαι πιστή στην εφαρμογή του κάθε βράδυ. Αμέσως μετά το ντους, καθημερινά, απλώνεις τοπικά ή και σε όλη την επιφάνεια αφού παράλληλα χαρίζουν πλούσια ενυδάτωση και φυσική λάμψη. 

Δες στη συνέχεια τα καλύτερα. 

Korres Hyaluronic Plumping Body Serum:Το υαλουρονικό οξύ και το Ελληνικό εκχύλισμα από άνθη αμυγδαλιάς που περιέχει στη σύνθεση του χαρίζουν ελαστικό και σφριγηλό δέρμα με βελτιωμένη υφή και όψη λεπτών γραμμών και ρυτίδων σώματος. 

Apivita Rose Pepper Κρέμα Σύσφιξης και Αναδιαμόρφωσης: Κρέμα με ροζ πιπέρι, εκχύλισμα αγκινάρας και πράσινο καφέ που συσφίγγει και διατηρεί την ελαστικότητα της επιδερμίδας, καταπολεμά το τοπικό πάχος σε γοφούς μηρούς και μέση ενεργοποιώντας τη διαδικασία λιπόλυσης, ενώ αφήνει το δέρμα πλούσια ενυδατωμένο και απαλό.  

Skouras Med Body Lift: Κρέμα σώματος με σύμπλεγμα Body 3 Complex, ακατέργαστο εκχύλισμα από βούτυρο καριτέ για την διευκόλυνση της λιποδιάλυσης, απόσταγμα σπόρων αβοκάντο που εμποδίζει την εμφάνιση της κυτταρίτιδας αλλά και σιλανόλες αργίλου που μειώνουν την ένταση των ραγάδων.

Elancyl Firming Body Cream: Με εκχύλισμα κισσού, βιταμίνη C, ίνες κολλαγόνου και ελαστίνης που λειαίνουν και συσφίγγουν το δέρμα. 

Nivea Q10 Multi Power 4 in 1: Συσφίγγει κοιλιά, μηρούς & γλουτούς έχει εμπλουτιστεί με εκχύλισμα σόγιας και συνένζυμο Q10. 

Απλά επιλέγεις το προϊόν που σου ταιριάζει. 

 

And More