Θα θέλεις να αποκαλείς τον Justin Timberlake “Πατέρα της Χρονιάς” μετά από αυτό

Θα θέλεις να αποκαλείς τον Justin Timberlake “Πατέρα της Χρονιάς” μετά από αυτό | tlife.gr

Αν αναρωτιέσαι πώς μπορεί να είναι ο τραγουδιστής Justin Timberlake ως πατέρας, σου έχω μια μεγάλη έκπληξη που θα σε κάνει όχι απλά να τον αγαπήσεις περισσότερο, αλλά να… λιώσεις από τη γλύκα του! Βλέπεις, ο superstar και σύζυγος της ηθοποιού Jesicca Biel, που μαζί έχουν αποκτήσει ένα γιο, τον μικρό Silas, φαίνεται πως έχει πολύ υψηλούς στόχους για το παιδί του και προτίθεται να κάνει τα πάντα για αυτούς!

Ο τραγουδιστής που έχει επιλεγεί φέτος να εμφανιστεί στο Super Bowl (κάθε χρόνο ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα της μουσικής βιομηχανίας ερμηνεύει κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου στο κορυφαίο πρωτάθλημα αμερικανικού ποδοσφαίρου), βρίσκεται σε περίοδο προετοιμασίας για τη μεγάλη στιγμή που θα ανέβει στην εξέδρα στις 4 Φεβρουαρίου για να “ξεσηκώσει” τους φιλάθλους με το performance του! Ανάμεσα, λοιπόν, στις συνεντεύξεις τύπου που έχουν διοργανωθεί για το μεγάλο γεγονός, ο Justin ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους αν θα ήθελε ο γιος του, Silas, να ακολουθήσει τα βήματά του”. Εκείνος απάντησε: “Αχ, αυτή η ερώτηση! Δεν θα ήθελα να το σκέφτομαι, μιας και μόλις έγινε τριών ετών, αλλά παρ’ όλα αυτά ήρθε στις πρόβες χθες και σοκαρίστηκα με το πόσο γρήγορα κατάφερε να διανύσει απόσταση 100 μέτρων (γελάει). Οπότε, ξέρεις, η ταχύτητα είναι χαρακτηριστική στην οικογένειά μας”.

Όταν ο δημοσιογράφος συνέχισε: “Θα τον στήριζες, λοιπόν, αν ήθελε να ασχοληθεί με τον αθλητισμό;”, ο Justin έσπευσε να ξεκαθαρίσει πως: “Βασικός στόχος μου είναι να γίνει ένας υπέροχος άνθρωπος και αν θέλει να ασχοληθεί με τις Τέχνες ή τον αθλητισμό, τότε ναι, θα τον στήριζα 100%. Ελπίζω πως θα μπορώ να του παρέχω συμβουλές για το τι να κάνει και τι όχι”. Awwww!

READ more