Τοκετός: Διάσημες μαμάδες μοιράζονται τη δική τους εμπειρία

Τοκετός. Η πιο ιδιαίτερη στιγμή που κάθε γυναίκα που ετοιμάζεται να γίνει μαμά, πρόκειται να ζήσει. Μερικές το βιώνουν στην πιο ανώδυνη εκδοχή του, άλλες γυναίκες λίγο πιο δύσκολα. Για όλες όμως η συγκεκριμένη στιγμή είναι ιερή. Και μοναδική. Πώς βίωσαν την εμπειρία του τοκετού οι αγαπημένες μας μαμάδες από τη βιομηχανία του θεάματος; Ας τις ακούσουμε!

Miranda Kerr

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Miranda Kerr ❤️ (@mirandakerrpage) στις

“Στην πραγματικότητα, νόμιζα ότι δεν θα τα καταφέρω σε κάποιο σημείο και ήταν σαν να άφησα το σώμα μου. Σαν να αιωρούμουν πάνω από τον εαυτό μου και να τον κοίταζα. Τόσο έντονος ήταν ο πόνος μου. Συνέχεια σκεφτόμουν «Πώς το κάνουν αυτό οι γυναίκες;» Αλλά αφού το έκαναν άλλες γυναίκες, μπορώ κι εγώ! Ήμουν αποφασισμένη! Και τα κατάφερα”  εκμυστηρεύεται σε συνέντευξη της το διάσημο μοντέλο.

Beyonce

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Blue Ivy Carter (@blueivy.carter) στις

Ένιωσα πως όταν είχα συσπάσεις, μπορούσα να δω με κάποιο τρόπο το μωρό να σπρώχνει μια πολύ βαριά πόρτα. Φανταζόμουν αυτό το μικροσκοπικό βρέφος να κάνει όλη τη δουλειά, όσο απίστευτο και αν ακούγεται, επομένως δεν μπορούσα να σκεφτώ τον δικό μου πόνο. Μιλούσαμε. Το ξέρω ότι ακούγεται τρελό, αλλά ένιωσα μία μορφή επικοινωνίας που δεν είχα ξαναζήσει” αποκαλύπτει για την πρώτη της “ιδιαίτερη” επαφή που ένιωσε με την Blue Ivy η βασίλισσα της R&B.

Jennifer Lopez

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Lopez (@jlo) στις

“Έμεινα έγκυος την ίδια περίοδο με την αδερφή μου, αλλά η αλήθεια είναι ότι γέννησα αρκετά πρόωρα. Θυμάμαι η αδερφή μου είχε ζητήσει να είναι παρούσα την ώρα του τοκετού και της είπα “οκ, αυτό είναι τέλειο”. Είχαμε κλείσει ένα πολύ μεγάλο δωμάτιο, αλλά ανησυχούσα, γιατί κανονικά έπρεπε να γεννήσω αργότερα. Περίμενα και δίδυμα. Μόλις η μικρή μου κόρη άρχισε να σπρώχνει το κεφάλι της, για να βγει και έξω και είδα την αδερφή να λάμπει από χαρά, είπα “Okay, ίσως τελικά δύο μικροί μπόμπιρες έπρεπε να έρθετε νωρίτερα στον κόσμο αυτό” εκμυστηρεύεται η Latina Star.

Keira Knightley

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Keira Knightley Fanpage (@keira_knightley_) στις

“Στο κορίτσι μου: ήρθες στον κόσμο αυτό με τα μάτια ανοιχτά και τα χέρια ανορθωμένα. Με κεφάλι πλακουτσωτό και φωνές πολλές. Τις πρώτες ώρες, ήμασταν μακριά η μία από την άλλη. Είχες μία τεράστια λαχτάρα να έρθεις στον κόσμο αυτό: έσπρωχνες με κάθε μέρος του σώματος σου. Ήθελα να το ξέρεις αυτό. Θυμάμαι τα πάντα: τα αίματα, τον πόνο, τα ράμματα. Κάθε σου δάκρυ. Σου έδωσα ζωή. Επιβίωσα. Το θυμάσαι;”. Αυτά τα λόγια αναφέρονται στο γράμμα της γνωστής ηθοποιού προς την κόρη της.

Kate Hudson

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kate Hudson (@katehudson) στις

“Το μωρό μου ήταν πολύ μεγάλο και οι γοφοί μου δεν διευρύνονταν άλλο. Ο γιατρός μου συνέστησε να πάω σπίτι, καθώς δεν εμπρόκειτο να γεννήσω εκείνο το βράδυ. Μόλις βγήκαμε από την αίθουσα, οι paparazzi όρμηξαν πάνω μου. Επέστρεψα πίσω. Του ξεκαθάρισα ότι δεν πρόκειται να το ζήσω όλο αυτό ξανά. Ήδη πονούσα αρκετά.” Έτσι, γέννησε με καισαρική και τώρα κρατάει στα χέρια της το νόημα της ζωής της.

Angelina Jolie

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ANGELINA JOLIE 🏅 (@angelinajolie.hu) στις

“Ήμασταν σε αυτό το μικρό νοσοκομείο στην Αφρική όταν γεννήθηκε η Shi. Δεν νομίζω ότι υπήρχε κανείς άλλος στο νοσοκομείο. Ήταν σαν ένα μικρό σπιτάκι με τους τρεις μας. Κατέληξε να είναι μεγαλειώδες. Έκανα καισαρική και το βρήκα εντυπωσιακό. Δεν το θεώρησα θυσία ούτε επώδυνη εμπειρία. Ένιωσα ότι έζησα ένα θαύμα” εκμυστηρεύεται για τη γέννηση του πρώτου βιολογικού παιδιού της.

P!nk

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη P!NK (@pink) στις

“Περίμενα με ανυπομονησία τον τοκετό, να γεννήσω χωρίς φάρμακα, όπως προστάζει η φύση. Η κόρη μου, όμως, κατέβαινε ανάποδα, με το κεφάλι και τα πόδια προς τα πάνω. Προσπαθήσαμε τα πάντα για να γυρίσει. Τελικά αυτό το μικρό κορίτσι είχε άλλα σχέδια! Για αυτό, είναι και κόρη μου, εξάλλου”.  Like Mother, Like Daughter η P!nk.

 

Read More

And More