H Prénatal σού επιστρέφει το 20% των αγορών σου!

Έχεις Prénatal Card; 15 ημέρες ακαταμάχητου shopping έρχονται από 15 έως 30 Μαρτίου αφού η αγαπημένη σου εταιρεία σου επιστρέφει σε όλες τις αγορές σου το 20% σε εκπτωτικά κουπόνια!

Μια μοναδική ευκαιρία έρχεται για σένα με την άφιξη της άνοιξης, για να ανανεώσεις την γκαρνταρόμπα σου και όχι μόνο: είναι η στιγμή που πρέπει επισκεφτείς την Prénatal!

Με την προσφορά “My Beautiful Card”, που ισχύει από 15 έως 30 Μαρτίου, με κάθε αγορά μπορείς να λάβεις ένα εκπτωτικό κουπόνι ίσο με το 20% της αξίας των αγορών σου, που θα μπορείς να χρησιμοποιήσεις από 1 έως 20 Απριλίου σε οποιοδήποτε κατάστημα.

Η προσφορά ισχύει αποκλειστικά για τους κατόχους της Prénatal Card, που μπορείς να ζητήσεις εντελώς δωρεάν σε όλα τα καταστήματα Prénatal και που σου εξασφαλίζει την πρόσβαση σε πολλές χρήσιμες και αποκλειστικές υπηρεσίες, όπως συνάντηση για τη μαμά, άτοκες δόσεις, καρότσι αντικατάστασης.

Ένας κόσμος προνομίων για τις σημερινές και τις μέλλουσες μαμάδες ανοίγεται, για να τις συνοδεύει σε όλη τη διάρκεια αυτής της υπέροχης “περιπέτειας”.

Η συγκεκριμένη προσφορά αποτελεί μέρος των ενεργειών που είναι αφιερωμένες στις νέες οικογένειες με την ευκαιρία της επετείου των 50 χρόνων της Prénatal: “γιατί σε 50 χρόνια μάθαμε ότι τα παιδιά είναι χαρά, όχι έξοδα!”.

Για να μάθεις περισσότερα κάνε τώρα κλικ στο site www.prenatal.gr

Read More

And More