Η Institute οf Life – ΙΑΣΩ μόλις έκανε ένα σπουδαίο βήμα στον τομέα της εξωσωματικής γονιμοποίησης

Το πήρατε απόφαση. Φέτος, θα κάνετε τη δική σας προσπάθεια να γίνετε γονείς και να μεγαλώσετε την οικογένεια σας. Να ομορφύνετε την καθημερινότητα σας με ένα μικρό μωράκι που μόνο χαμόγελο στα χείλη φέρνει. Ίσως οι δυσκολίες να σας οδηγήσουν στην επιλογή της εξωσωματικής γονιμοποίησης. Δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι! Το πρώτο βήμα είναι να διατηρήσεις την ηρεμία σου, να εισπνεύσεις θετική ενέργεια. Το δεύτερο να εμπιστευτείς την Institute of Life – ΙΑΣΩ, ένα από τα καλύτερα κέντρα εξωσωματικής γονιμοποίησης στην Ευρώπη που εξελίσσεται καθημερινά για να εξυπηρετήσει κάθε μέλλουσα μαμά καλύτερα.

Στο πλαίσιο αυτό, η Institute οf Life – ΙΑΣΩ ολοκλήρωσε την προμήθεια του νέου ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού της, πραγματοποιώντας έτσι ένα μεγάλο βήμα προς το μέλλον, προς ένα καλύτερο μέλλον. Για όλους και όλες. Η πολύ μεγάλη αυτή επένδυση της, την κατατάσσει ανάμεσα στις κορυφαίες Μονάδες Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής στον κόσμο. Το πρώτο πλήρως εξοπλισμένο Εμβρυολογικό Εργαστήριο στην Ελλάδα με Εμβρυοσκόπια τεχνολογίας Time Lapse είναι γεγονός! Κράτησε στο πίσω μέρος του μυαλού σου ότι με την επένδυση αυτή, η Institute of Life – ΙΑΣΩ, που αν δεν γνωρίζεις ήδη, τότε πρέπει να κάνεις την αναζήτηση σου, αναδεικνύεται στη μοναδική μονάδα Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής στην Ελλάδα που διαθέτει το συγκεκριμένο εξοπλισμό και σε μία από τις ελάχιστες στην Ευρώπη. Σπουδαίο. Γιατί, όταν θες να προσφέρεις και να βοηθήσεις πραγματικά, το αποδεικνύεις μέσα από τη φροντίδα και τις πράξεις σου. 

Τα πλεονεκτήματα!
Στην πραγματικότητα, η συγκεκριμένη μονάδα έχει πλέον τη δυνατότητα να καλλιεργεί ταυτόχρονα όλα τα έμβρυα της σε ένα χώρο άριστης τεχνολογίας και εξαιρετικών συνθηκών.  Τι παραπάνω (σου) προσφέρει η τεχνολογία Embryoscope Time lapse Monitoring;

Αρχικά, μπορείς να είσαι σίγουρη ότι το έμβρυο σου αναπτύσσεται σε ένα άκρως ασφαλές περιβάλλον, το οποίο “προσομοιάζει” το ενδομήτριο της γυναίκας, χωρίς να εμπλέκεται κανένας άνθρωπος στη διαδικασία. Είσαι ήρεμη και σίγουρη, δηλαδή. Κάτι ακόμη που θα ρίξει το άγχος σου είναι ότι όλα τα έμβρυα παρακολουθούνται σε ιδανικές συνθήκες καλλιέργειας με μικροκάμερες, κάτι που εκτός του ότι σε καθησυχάζει, εξασφαλίζει ότι τίποτα δεν μπορεί να πάει στραβά. Και φυσικά το σημαντικότερο! Οι εικόνες και τα video των εμβρύων από τις μικροκάμερες αναλύονται βάσει μορφοκινητικών παραμέτρων και τα έμβρυα ιεραρχούνται κατά σειρά ανάλογα με την εμφυτευτική τους δυναμική. Έτσι, το έμβρυο που τελικά θα επιλεγεί προς μεταφορά είναι πολύ πιθανόν να είναι εκείνο το ένα που θα κάνει την εγκυμοσύνη επιτυχημένη. Τα ποσοστά αποβολών και ο απαιτούμενος χρόνος επίτευξης της εγκυμοσύνης μειώνονται, οι πιθανότητες επιτυχίας αυξάνονται και τα χαμόγελα γίνονται ξανά πλατιά! 

Πλέον, στην προσπάθεια σου να γίνεις μαμά δεν είσαι μόνη. Η Institute of Life – ΙΑΣΩ είναι στο πλευρό σου. Και σε κάθε ζευγάρι που καταβάλλει τη δική του προσπάθεια να αποκτήσει παιδί μέσα από τη μέθοδο της εξωσωματικής γονιμοποίησης. Εξελίσσεται, αξιοποιεί το βέλτιστο που μπορεί να προσφέρει η τεχνολογία στον τομέα αυτό, σε φροντίζει, σε αγαπάει και την αγαπάς.