Η Gisele Bundchen είναι μία κανονική μαμά. Και βάζει τα παιδιά της πάνω από όλα!

H Gisele Budhen είναι ένας κανονικός άνθρωπος. Πέρα από super model, είναι μία απλή μητέρα. Όπως και εσύ. Με τις ανασφάλειες, τους προβληματισμούς, τις δεύτερες σκέψεις και τις δυσκολίες της. Όπως και εσύ. Άλλωστε, το πώς θα συμπεριφερθείς σε ένα παιδί και πώς θα το αναθρέψεις δεν διαφέρει καθόλου ούτε αν έχεις αναλογίες που θα ζήλευαν όλοι ούτε αν έχεις αρκετά χρήματα, ικανά να εξασφαλίσουν ακόμα και τα… δισέγγονα της.

Η ίδια, μάλιστα, η Gisele, σε πρόσφατη συνέντευξη της αποκάλυψε ότι μόνο εύκολη δε θα χαρακτήριζε την περίοδο της εγκυμοσύνης, αλλά και τα πρώτα χρόνια, κατά τα οποία έπρεπε να μάθει κάτι πολύ καινούργιο για την ίδια: τη μητρότητα.

Όταν έγινα μαμά, αισθάνθηκα ότι έχασα τον εαυτό μου” δηλώνει σε πρόσφατη συνέντευξη της στο περιοδικό “People USA”. “Ήμουν ένα πολύ ανεξάρτητο και αυτόνομο άτομο. Πίστευα ότι όλος ο κόσμος γυρνούσε γύρω από εμένα. Ότι ο εαυτός μου ήταν το πιο σημαντικό πράγμα που είχα να φροντίσω και να προσέξω. Αλλά, ξαφνικά είχα ένα μικρό πλασματάκι, το οποίο έπρεπε να μεγαλώσω. Συνειδητοποίησα, ότι πλέον, τουλάχιστον για 3 χρόνια, δε θα μπορούσα να κάνω κάτι για εμένα. Και αυτό με σόκαρε. Μπορεί να ήθελα να γίνω μητέρα από πολύ μικρή, όμως όταν το βιώνεις, είναι πολύ διαφορετικό. Η μητρότητα ήταν ένα μεγάλο σοκ για εμένα.” συμπληρώνει.

Εδώ τη βλέπεις να θηλάζει το μικρό της παιδί, ενώ ταυτόχρονα κομμωτές, make – up artists , image makers, στιλίστες φροντίζουν να τη μεταμορφώσουν στο super model, έτοιμο να γίνει ξανά το πρόσωπο ενός πασίγνωστου brand και να κυριαρχήσει στην πασαρέλα. Όμως η πραγματικότητα απείχε πολύ από την multitasking και πετυχημένη (σε όλους τους τομείς) εικόνα που πρόβαλε το πετυχημένο top model στους followers της.

Η ίδια, είχε ποτίσει σε τύψεις και ένιωθε ένοχη ακόμα και για το παραμικρό: για το ότι άφηνε το παιδί μακριά από την αγκαλιά της (ακόμα και για μία ώρα) για το ότι υποχρεούταν να το έχει μαζί της σε επαγγελματικές φωτογραφίσεις, οι οποίες μπορεί να γίνονταν ακόμη και στην άλλη άκρη του κόσμου.

Πίστευα ότι ήμουν η χειρότερη μητέρα που μπορεί να έχει κάποιο παιδί. Επίσης, αισθανόμουν πολύ άσχημα που το παιδί μου μπορεί να δημιουργούσε προβλήματα στη δουλειά μου, με την έννοια ότι έκλαιγε, ήθελε να φάει, να αλλάξει ρούχα. Έπρεπε να κάνω συνέχεια μικρά διαλείμματα, για να τα συνδυάσω όλα.” υπογραμμίζει.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Happy birthday to the best big brother in the world! We love you so much Jackie !!! ❤❤️❤️ Feliz aniversário pro melhor irmão mais velho desse mundo! Nós te amamos muito !!!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gisele Bündchen (@gisele) στις

 

Κεφάλαιο: Θηλασμός

Από τις πιο ιδιαίτερες στιγμές που έχω μοιραστεί με τα παιδιά μου είναι η στιγμή του θηλασμού. Αποτελεί, ίσως, το πιο σημαντικό γεγονός της ζωής μου, μετά τη γέννηση των παιδιών μου” έγραψε η Gisele, σε πρόσφατη φωτογραφία που ανέβασε στο instagram της, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Θηλασμού.

Αυτή η μοναδική ματιά, το ανεπανάληπτο συναίσθημα της ένωσης και της συνύπαρξης είναι ό,τι πιο σημαντικό έχω βιώσει μέσα στα χρόνια. Ναι, στην αρχή είναι πολύ δύσκολο. Ίσως να πονάς, ίσως να σκάει το στήθος σου, ίσως να αιμορραγείς, ίσως να συμβεί κάτι πολύ δύσκολο. Όμως, οτιδήποτε και να συμβεί, δε θα άλλαζα αυτή την εμπειρία με τίποτα σε αυτό τον κόσμο. Αισθάνομαι ευλογημένη που ήμουν ικανή να θρέψω τα παιδιά μου με αυτό τον τρόπο. Συγχαρητήρια σε όλες τις μαμάδες εκεί έξω για την προσπάθεια που καταβάλλουν, σε αυτές που καταφέρνουν να θηλάσουν και σε αυτές που πονούν στην προσπάθεια τους να τα καταφέρουν. Πλέον, γιορτάζω για όλες μας. Και εσένα. Και κάθε μητέρα αυτού του κόσμου.

Και αυτή δεν είναι η μόνη φορά που η Βραζιλιάνα καλλονή αναφέρθηκε στα προβλήματα του θηλασμού, αφού και σε προηγούμενη συνέντευξη της, παρομοίωσε την περίοδο του θηλασμού ως την πιο παραδεισένια κόλαση που έχει ζήσει.

Ναι, η Gisele βίωσε το δώρο της μητρότητας δύο φορές, με το μεγαλύτερο της γιο, Μπέντζαμιν να κλείνει φέτος τα 10 και τη μικρή Βίβιαν τα 7. Και, ναι είναι μία κανονική μητέρα. Με τις ανασφάλειες και τις δεύτερες σκέψεις της. Και, φυσικά, την ευτυχία της, η οποία ζωγραφίζεται καθημερινά στο πρόσωπο της, μόλις αντικρίζει τα παιδιά της.

*Πηγή Φωτογραφιών: @gisele (instagram account)

Read More

And More