Η IKEA κυκλοφορεί μια ολοκαίνουρια σειρά με παιχνίδια που θα ξετρελάνουν τα μικρά σου

Άλλη μία φορά που το αγαπημένο μας σκανδιναβικό brand κάνει την ανατροπή μέσα από τις νέες συλλογές του! Βλέπεις, ο σουηδικός “κολοσσός” του σπιτιού αναμένεται να κυκλοφορήσει τον ερχόμενο Οκτώβριο μία ολοκαίνουρια και limited-edition σειρά παιχνιδιών για παιδιά! Με ηλικιακό εύρος που κυμαίνεται από τα έξι έως τα οκτώ έτη, η συλλογή LUSTIGT της IKEA θα περιλαμβάνει 21 νέα είδη που σίγουρα θα θέλεις και εσύ να αποκτήσεις, ακόμη κι αν δεν παίζεις μαζί τους! Μάλιστα, όλα τα καινούρια παιδικά προϊόντα θα κοστίζουν λιγότερο από 20€!

Η νέα σειρά παιχνιδιών LUSTIGT θα αποτελείται από χαρτί για origami, χρώματα και ρολά για βάψιμο, σκοινάκια, χάντρες, χρωματιστά τουβλάκια και παζλ!

“Η συλλογή LUSTIGT κινείται από ήσυχα παιχνίδια συγκέντρωσης που αναπτύσσουν την αντίληψη των παιδιών και τις κινητικές δεξιότητές τους, έως περισσότερο διαδραστικές δραστηριότητες που αυξάνουν την άσκηση” εξηγεί σε ανακοίνωσή της η IKEA, ενώ η υπεύθυνη των παιδικών συλλογών της εταιρίας, Amanda Lundqvist, επισημαίνει: “Τα παιχνίδια προσκαλούν το κοινό σε ένα παιχνιδιάρικο ταξίδι, που πυροδοτεί την δημιουργικότητα και την φαντασία. Βλέπετε, τα παιχνίδια της σειράς LUSTIGT δεν έχουν αρχή και τέλος, απλά συνεχίζετε να παίζετε μαζί τους χωρίς να ξέρετε πότε θα τελειώσει η διασκέδαση. Σε μια εποχή, κατά την οποία τόσο τα παιδιά, όσο και οι ενήλικες βιώνουν αρκετό άγχος και στρες, το παιχνίδι είναι οι στιγμές χωρίς απαιτήσεις που χρειάζονται όλοι”.

Read More

And More