Μια μοναδική μουσική παράσταση με τους Burger Project και άλλες εκπλήξεις σας περιμένουν στο υπέρλαμπρο Public Συντάγματος!

Μια μοναδική μουσική παράσταση με τους Burger Project και άλλες εκπλήξεις σας περιμένουν στο υπέρλαμπρο Public Συντάγματος! | tlife.gr

Το Public, η Νο 1 ελληνική αλυσίδα καταστημάτων τεχνολογίας και ψυχαγωγίας, μεταφέρει και φέτος την Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα στο κέντρο της Αθήνας με το εντυπωσιακά φωτισμένο κτίριο του Public Συντάγματος το οποίο έχει μεταμορφωθεί σε ένα υπέρλαμπρο δώρο! Το φαντασμαγορικά στολισμένο κατάστημα του Public Συντάγματος σας προσκαλεί το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου από τις 11:00 μέχρι τις 16:00 για να γιορτάσετε μαζί με τις οικογένειές σας την έλευση των Χριστουγέννων!

Στο Χριστουγεννιάτικο event του Public δεν θα λείπει κανείς! Ο Άγιος Βασίλης θα βρίσκεται στον τεράστιο θρόνο του και θα περιμένει να ακούσει τις επιθυμίες των μικρών του φίλων μαζί με τη Βασίλισσα των Χριστουγέννων, αλλά και άλλους παραμυθένιους χαρακτήρες. Αγαπημένοι καλλιτέχνες και συγγραφείς θα βρίσκονται επίσης εκεί, ενώ η πιο γιορτινή μουσική παράσταση που θα ξεκινήσει στις 14:30 με τους Burger Project, θα χαρίσει χαμόγελα σε μικρούς και μεγάλους. Το σκηνικό θα πλαισιώνεται φυσικά από το όμορφα φωτισμένο κτίριο του Public Συντάγματος το οποίο λάμπει στο κέντρο της Αθήνας φέρνοντας διεθνή αέρα Χριστουγέννων στην καρδιά της πόλης!

Επιπλέον, μέσα στο κατάστημα θα σας περιμένουν φαντασμαγορικά, μοναδικά στο είδος τους στην Ελλάδα, φωτιζόμενα δώρο-στολίδια, εντυπωσιακές θεματικές γωνιές, αλλά και παραμυθένιες ειδικές κατασκευές, όπως θρόνοι του Άι Βασίλη, στις οποίες μικροί και μεγάλοι φίλοι μπορούν να φωτογραφηθούν και να ζήσουν μοναδικές Χριστουγεννιάτικες εμπειρίες.

Το Public, συνώνυμο των δώρων, σας περιμένει να έρθετε και να διασκεδάσετε στην Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση που διοργάνωσε αποκλειστικά για εσάς, συνδυάζοντας την επίσκεψή σας με τις αγορές των δώρων σας για τους αγαπημένους σας και γιατί όχι… με μια ζεστή σοκολάτα & brunch μετά τα ψώνια σας στο ανανεωμένο Public Café.

Ανυπομονείτε για Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις; Ελάτε στο Public Συντάγματος!

READ more