Μικρές Οικογενειακές Φάρμες: Όταν το γάλα γίνεται μία απόλυτη υγιεινή επιλογή

ΟΚ είσαι μητέρα, σύζυγος και πάνω από όλα γυναίκα. Επισήμως γιορτάζεις μια φορά το χρόνο αλλά στην ουσία η μέρα σου είναι 365 μέρες το χρόνο. Γι’ αυτό επιθυμείς να έχεις τα καλύτερα γι’ αυτούς που αγαπάς. Αλλά και για σένα την ίδια. Για το γάλα σου, όμως, βρήκες αυτό που ψάχνεις.

Η ΔΕΛΤΑ, με προϊόντα που έχουν γίνει εδώ και χρόνια αγαπημένη συνήθεια της ελληνικής οικογένειας, δημιούργησε ακόμα 2 προτάσεις για κάθε οικογένεια: το νέο φρέσκο βιολογικό γάλα, από πιστοποιημένες βιολογικές φάρμες και το νέο φρέσκο κατσικίσιο γάλα που συλλέγονται καθημερινά από μικρούς παραγωγούς της ελληνικής περιφέρειας. Κοινό χαρακτηριστικό τους, η πλούσια γεμάτη γεύση, που μας θυμίζει το γάλα «όπως παλιά».

Και τα δύο νέα προϊόντα της σειράς «Μικρές Οικογενειακές Φάρμες» συλλέγονται καθημερινά από μικρούς Έλληνες παραγωγούς και φτάνουν στο ποτήρι μας, στην ειδική σχεδιασμένη διάφανη συσκευασία που παρέχει ειδική προστασία από το φως. Το προϊόν διατηρεί, έτσι, όλα τα θρεπτικά του συστατικά, τη μεστή παραδοσιακή του γεύση και την πυκνή υφή του.

Αλλά η συνολική προϊοντική σειρά «Μικρές Οικογενειακές Φάρμες» έρχεται σε μια νέα συσκευασία με έως και 35% rPet ανακυκλωμένο πλαστικό και με μεταλλικό καπάκι που χρησιμοποιείται για πρώτη φορά στην κατηγορία του γάλακτος.

 

Νέα, σύγχρονα προϊόντα που απαντούν στις υψηλές απαιτήσεις της σύγχρονης οικογένειας, αποτελούν λύση τόσο για τους γονείς όσο και τα παιδιά, ανταποκρίνονται στις σύγχρονες διατροφικές ανάγκες αλλά και στη δύσκολη καθημερινότητα που όλοι, πλέον, καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε. Στην υγεία μας, λοιπόν.