Δροσερό καλοκαίρι: Τα πιο στιλάτα και ελαφριά βρεφικά ρούχα για το μωρό σου

Το καλοκαίρι θα είναι πάντα η αγαπημένη εποχή όλων μας! Άλλωστε, πώς να μην το λατρεύουμε, όταν μπορούμε να χαλαρώσουμε και να περάσουμε τις πιο ξέγνοιαστες ημέρες όλου του χρόνου σε μια παραλία, κάνοντας βουτιές και απολαμβάνοντας τον ήλιο! Έξτρα πόντους ευτυχίας, όμως, σίγουρα έχουν οι νέες μαμάδες που διανύουν το πρώτο καλοκαίρι με το μωρό τους! Αυτή ίσως να είναι η πιο χαρούμενη, ανέμελη και διασκεδαστική περίοδος για μια μαμά που μόλις απέκτησε το μικρό της και τώρα της δίνεται η δυνατότητα να το “χορτάσει” και να χαλαρώσει μαζί του.

Τι γίνεται, όμως, με τις υψηλές θερμοκρασίες που μπορεί να γίνουν ενοχλητικές για τα μωρά; Ειδικά όταν πρόκειται για νεογέννητα και νήπια, τότε τα πράγματα γίνονται ακόμη πιο δύσκολα, μιας και η λύση που όλοι θεωρούμε αυτονόητη όταν ο υδράργυρος “σκαρφαλώνει” στα ύψη, δηλαδή το κλιματιστικό, δεν αποτελεί την ιδανική επιλογή. Ωστόσο, για όλες τις στιγμές, τόσο εντός, όσο και εκτός σπιτιού, που η ζέστη μπορεί να δυσκολέψει και να προκαλέσει δυσφορία στο μικρό σου, υπάρχουν και οι ανάλογες… ενδυματολογικές λύσεις, που θα το ανακουφίσουν και θα το κρατήσουν δροσερό σε όλη τη διάρκεια της ημέρας και της νύχτας! Γιατί, ευτυχώς, τα “λαχταριστά” βρεφικά ρούχα, με τις ελαφριές και λεπτές υφάνσεις τους μπορούν να ανακουφίσουν τα μωράκια και να τους χαρίσουν ευχάριστες και χωρίς ενοχλήσεις στιγμές!

Γι’ αυτό και σήμερα σου συγκέντρωσα μερικά από τα πιο στιλάτα και “δροσερά” βρεφικά ρουχαλάκια για το καλοκαίρι, ώστε να είναι το μωρό σου πάντα άνετο και χαρούμενο!

Για να δεις τις επιλογές, κάνε κλικ εδώ και πάρε ιδέες!

Read More

And More