Η Jessica Alba απέκτησε το πιο… χριστουγεννιάτικο μωρό!

Η Jessica Alba απέκτησε το πιο… χριστουγεννιάτικο μωρό! | tlife.gr

Και τα γεννητούρια δεν σταματούν για τους αγαπημένους μας celebrities, αφού έχουμε ήδη το πρώτο μωρό της χρονιάς! Ή περίπου, μιας και ο τοσοδούλης γιος της Jessica Alba και του συζύγου της Cash Warren ήρθε στον κόσμο την παραμονή της Πρωτοχρονιάς! Η διάσημη ηθοποιός και επιχειρηματίας καλωσόρισε το τρίτο παιδί της στο… παρά πέντε του 2018 και δεν θα μπορούσε να είναι περισσότερο χαρούμενη για αυτό!

Μάλιστα, δεν άργησε να μοιραστεί το χαρμόσυνο νέο με τους διαδικτυακούς φίλους της και αμέσως άρπαξε την ευκαιρία να “ανεβάσει” στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram μια φωτογραφία του χαριτωμένου νεογέννητο, γράφοντας: “Hayes Alba Warren 12/31/17. Το καλύτερο δώρο για τη νέα χρονιά!! Ο Cash και εγώ νιώθουμε τόσο ευλογημένοι. Η Haven και η Honor έχουν ήδη πάθε εμμονή με το νέο μικρό αδερφό του!”.

Και ο σύζυγός της, όμως, φρόντισε να κάνει μια αντίστοιχη ανάρτηση στα social media, γράφοντας: “Hayes Alba Warren: Σίγουρα ξέρεις πώς να κάνεις ‘θόρυβο’ για τη νέα χρονιά! Μπορεί να μας ήρθες λίγες ημέρες νωρίτερα, αλλά δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο ευτυχισμένοι. Η μητέρα σου είναι ο πιο δυνατός άνθρωπος που ξέρω… είσαι τόσο τυχερός που την έχεις στο πλευρό σου. Έχεις δύο απίθανες αδερφές, που ήδη σε λατρεύουν και είμαι σίγουρος πως θα είσαι ευγνώμων να τις έχεις ως καθοδηγητές. Την πρώτη ημέρα της ζωής σου, υπόσχομαι να σε αγαπάω, να σε φροντίζω και να σου παρέχω όσα όνειρα θέλεις να ανακαλύψεις. Καλώς ήρθες στην οικογένεια, γλυκό μωρό μου Hayes! 12/31/2017”.

READ more