βιοlac: Το βιολογικό γάλα για βρέφη και νήπια από την Ελβετία

βιοlac: Το βιολογικό γάλα για βρέφη και νήπια από την Ελβετία | tlife.gr

Η αγάπη για τους σημαντικότερους ανθρώπους στη ζωή μας είναι η κινητήριος δύναμη πίσω από την ανάγκη μας να τους φροντίζουμε και να θέλουμε να τους προσφέρουμε μόνο το καλύτερο. Όταν πρόκειται για τα παιδάκια μας, τότε αυτή η αγάπη “οδηγεί” και κάθε απόφασή μας σχετικά με τη διατροφή τους. Μέσα από αυτή την αγάπη, αλλά και το σεβασμό για τη φύση, γεννήθηκε το βιολογικό γάλα βιοlac.

Μέσα σε κάθε συσκευασία βιοlac που φτάνει στα χέρια σας, κρύβονται περισσότερα από 100 χρόνια εμπειρίας στην παιδική και βρεφική διατροφή, τα οποία διαθέτει η Hochdorf Swiss Nutrition A.G., μια από τις μεγαλύτερες παραγωγικές μονάδες γάλακτος της Ελβετίας. Η επιλογή της Ελβετίας ως χώρας προέλευσης δεν είναι τυχαία, καθώς έχει διακριθεί παγκοσμίως* ως χώρα-πρότυπο για την ποιότητα και καθαρότητα του περιβάλλοντός της (έδαφος, νερό, αέρας), γεγονός που αποτελεί εγγύηση για την ποιότητα και την αξιοπιστία του βιοlac.

Για την παραγωγή του ακολουθούνται πιστά οι πιο πρόσφατες οδηγίες της επιστημονικής κοινότητας και της ευρωπαϊκής και εθνικής νομοθεσίας για το βρεφικό γάλα, ενώ παράλληλα το βιοlac είναι πιστοποιημένο από τον Ελβετικό Οργανισμό Πιστοποίησης Βιολογικών Προϊόντων bio.inspecta A.G. και γνωστοποιημένο σε ΕΟΦ / ΕΦΕΤ.

Το βιοlac διαθέτει μοναδική σύνθεση που συμβάλλει στη σωστή και υγιή ανάπτυξη του παιδιού, χάρη στην υψηλή βιολογική ποιότητά του και τον εμπλουτισμό του με τα πιο κατάλληλα συστατικά, βιταμίνες, μέταλλα, ιχνοστοιχεία, ωφέλιμα λιπαρά οξέα και άλλες θρεπτικές ουσίες. Δεν περιέχει γλουτένη, ενώ είναι ταυτόχρονα εύπεπτο και ευπρόσληπτο, με ευχάριστη γεύση.

Η υψηλή βιολογική ποιότητά του ελέγχεται αυστηρά και πιστοποιείται από τους αρμόδιους ελβετικούς και εθνικούς φορείς σε όλα τα στάδια της παραγωγής του βιοlac, παραγωγής που διακρίνεται για τον απόλυτο σεβασμό στην ευζωία των ζώων, την πλήρη απουσία οποιονδήποτε γενετικά τροποποιημένων οργανισμών και φυσικά χωρίς τη χρήση συνθετικών λιπασμάτων ή φυτοφαρμάκων.

Κυρίως, όμως, η παραγωγή του βιοlac στηρίζεται στον απόλυτο σεβασμό σε όλα όσα η ίδια η φύση προσφέρει. Η φιλοσοφία πίσω από την παραγωγή του είναι η ίδια η βιολογική αντίληψη για τη γεωργία και κτηνοτροφία που σημαίνει “κάν’ το όπως η φύση, με τα μέσα που παρέχει η φύση”.

Έτσι, κάθε φορά που προσφέρετε στο παιδί σας το βιολογικό γάλα βιοlac, γνωρίζετε πως του παρέχετε αγνότητα και υψηλή βιολογική ποιότητα που ικανοποιεί τους αυστηρότερους ελέγχους και τα υψηλότερα standards της βιολογικής παραγωγικής διαδικασίας.

Σημαντική σημείωση: Το μητρικό γάλα είναι η ιδανική τροφή για τα βρέφη. Σε περίπτωση που ο θηλασμός είναι ανεπαρκής ή αδύνατος θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί βρεφικό γάλα σύμφωνα με ιατρική συμβουλή.

Το βιολογικό γάλα Βιοlac είναι διαθέσιμο σε όλα τα φαρμακεία και σε επιλεγμένα super markets, όπως η αλυσίδα καταστημάτων AB Βασιλόπουλος.

* 2012 Environmental Performance Index (EPI) Ranking, Yale University

 

READ more