Οι νικητές του διαγωνισμού H&M!

Κέρδισε τα πιο χαριτωμένα παιδικά αξεσουάρ αυτής της σεζόν από το TLIFE και την H&M λαμβάνοντας μέρος στο διαγωνισμό μας!

3 τυχερές θα κερδίσουν:

– Μία παιδική σκηνή αξίας 49,95 €

– 1 σετ σκουφί/γάντια πολική αρκούδα αξίας 19,95 €

ή

– 1 σετ σκουφί/γάντια λαγός αξίας 19,95 €

Οι τυχερές νικήτριες είναι:

Θωμαή Βαρδάκη (σκηνή)
Σοφία Κουκάρα (σετ πολική αρκούδα)
Σύλβια Μουτάντζη (σετ λαγός)


Φέτος τον Οκτώβριο στην Η&Μ, μια ιδιαίτερη συλλογή, που περιλαμβάνει κεφάτα κομμάτια μόδας αλλά και κουστούμια μεταμφίεσης τόσο για αγόρια όσο και για κορίτσια, θα συγκεντρώσει χρήματα για την πρωτοβουλία All for Children της Η&Μ, προκειμένου να ενισχυθούν τα προγράμματα της UNICEF για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των παιδιών.

Για τα κορίτσια, η συλλογή All for Children είναι γεμάτη με χαριτωμένα κομμάτια, όπως ένα ροζ φόρεμα με λεπτομέρεια φιόγκου, ένα παλτό από απομίμηση γούνας με φιόγκο στο λαιμό, φούστες από παιχνιδιάρικο Lurex® ή πουά, καθώς και τοπ με στάμπες και κολάν σε έντονο ροζ χρώμα.

/

Για τα αγόρια υπάρχει το τέλειο μικρό σακάκι που φοριέται με ασορτί γκρι παντελόνι, ή πουλόβερ με αντίθεση χρωμάτων σε έντονες αποχρώσεις, καθώς και ένα μπουφάν μπέιζμπολ, δίχρωμα πουκάμισα και ζέρσεϊ κομμάτια με στάμπες που απεικονίζουν φιλικούς χαρακτήρες.

/

Κατόπιν, για τη μεταμφίεση, υπάρχουν καπέλα μάγου, κάπες και μαγικά ραβδιά, καθώς και μια ολόσωμη στολή λαγού και πρόσχαρα καπέλα-σκουφάκια που αναπαριστούν πολικές αρκούδες, λαγούς και φλαμίνγκο. Υπάρχει επίσης μια σκηνή παιχνιδιού, αυτοκόλλητα τοίχου, ένα φωτιστικό και ένα βιβλίο-παιχνίδι για ακόμα περισσότερη διασκέδαση.

/

Η συλλογή θα είναι διαθέσιμη από τις 18 Οκτωβρίου σε περίπου 300 καταστήματα Η&Μ σε όλο τον κόσμο, καθώς και online. Στην Ελλάδα θα διατίθεται στα παρακάτω καταστήματα:

– Avenue, Μαρούσι

– Ερμού 54, Αθήνα

– Πλάτωνος 5, Χαλάνδρι

– Τσιμισκή 40, Θεσσαλονίκη

Η Η&Μ θα δωρίσει το 25% της τιμής πώλησης όλης της συλλογής All for Children στο έργο της UNICEF στο Μπαγκλαντές. Μέσω αυτής της συνεργασίας, η Η&Μ και η UNICEF στοχεύουν να προωθήσουν την εκπαίδευση και να βελτιώσουν την υγεία των παιδιών που ζουν στις φτωχές περιοχές γύρω από τη Ντάκα του Μπαγκλαντές. Η συλλογή είναι ένας τρόπος να συμβάλλουν οι πελάτες στις μακροπρόθεσμες επενδύσεις της Η&Μ στην κοινωνία του Μπαγκλαντές.

module

Read More

And More