Oι νικητές του διαγωνισμού Ρέα!

Η ΡΕΑ Μαιευτική Γυναικολογική Κλινική και το TLIFE με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Γονιμότητας στις 15 Ιουνίου προσφέρουν σε 20 τυχερά ζευγάρια από ένα πακέτο εξετάσεων για έλεγχο γονιμότητας.

Οι νικητές είναι:

ΤΙΝΑ ΚΑΤΣΗ

ΓΚΟΔΟΣΙΔΟΥ ΕΙΡΗΝΗ

ΚΩΤΣΙΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ

ΤΕΝΙΑ ΖΗΜΟΝΟΠΟΥΛΟΥ

ΕΥΜΟΡΦΙΑ ΣΑΒΙΟΛΑΚΗ

ΕΥΓΕΝΙΑ ΤΖΑΝΙΔΑΚΗ

ΜΑΡΙΑ ΚΥΡΙΑΖΗ

ΒΑΤΣΙΚΑ ΕΙΡΗΝΗ

ΕΙΡΗΝΗ ΡΟΥΚΛΙΩΤΗ

ΕΛΙΖΑ ΜΠΟΥΜΠΟΥΡΑΚΑ

ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΨΑΡΑΚΗ

ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΟΥ ΕΥΓΕΝΙΑ – ΜΑΡΙΑ

ΡΕΦΕΙΑΔΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ

ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΩΡΑΪΤΗ

ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ

ΕΛΙΝΑ ΜΠΑΓΙΑΤΗ

ΜΑΡΙΑ ΓΚΡΑΙΚΗ
Το πακέτο των εξετάσεων περιλαμβάνει:
– Σπερμοδιάγραμμα (για τον άνδρα)
– Υστεροσαλπιγγογραφία, ορμονικό έλεγχο (FSH, LH, E2, PRG) και υπέρηχο ωοθηκών και μήτρας (για τη γυναίκα)

Η ΡΕΑ Μαιευτική Γυναικολογική Κλινική, που άλλαξε τα δεδομένα στον χώρο της Μαιευτικής και της Γυναικολογίας, διανύοντας τον 2ο χρόνο λειτουργίας της, δημιούργησε την πλέον σύγχρονη και άρτια εξοπλισμένη Μονάδα Γονιμότητας & Εξωσωματικής Γονιμοποίησης.

Η Μονάδα Γονιμότητας της ΡΕΑ καλύπτει όλες τις προδιαγραφές Ποιότητας και Ασφάλειας που ισχύουν παγκοσμίως. Είναι στελεχωμένη με εξειδικευμένο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό και έμπειρους κλινικούς εμβρυολόγους, με στόχο τη διάγνωση και αντιμετώπιση της υπογονιμότητας. Λειτουργεί στο περιβάλλον μιας σύγχρονης μαιευτικής γυναικολογικής κλινικής εξασφαλίζοντας με αυτό τον τρόπο μέγιστη ασφάλεια και υποστήριξη, παρέχοντας μια ευρεία γκάμα γυναικολογικών υπηρεσιών.
Το εργαστήριο της Μονάδας είναι εξοπλισμένο με ό,τι νεότερο υπάρχει σε επίπεδο εργαστηριακού εξοπλισμού ακολουθώντας τις πιο υψηλές διεθνείς προδιαγραφές.
Στη Μονάδα Γονιμότητας της ΡΕΑ εφαρμόζονται οι πλέον σύγχρονες και πρωτοποριακές τεχνικές έχοντας ως στόχο την αντιμετώπιση κάθε προβλήματος υπογονιμότητας.
Η παροχή υψηλού επιπέδου ιατρικών υπηρεσιών σε ένα πρότυπο περιβάλλον αποτελεί για όλο το προσωπικό της Μονάδας αυτονόητη δέσμευση και αποστολή.
ΜΟΝΑΔΑ ΓΟΝΙΜΟΤΗΤΑΣ
ΡΕΑ ΜΑΙΕΥΤΙΚΗ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ
Λ. Συγγρού 383, Π. Φάληρο
Τηλ. 210 9495000

Read More

And More