Οι παιδικές ταινίες που αναμένεται να κυκλοφορήσουν φέτος

Μπορεί αυτή η χρονιά να μην ξεκίνησε με το δεξί και εμείς να είμαστε σπίτι ήδη για πολύ καιρό, όμως, αυτό δεν σημαίνει ότι το πράγματα, όσο ο καιρός περνά, δεν θα καλυτερεύσουν και δεν θα επιστρέψουμε στις παλιές μας συνήθειες με ασφάλεια και προσοχή. Όλοι μας. Ακόμα και το Hollywood, το οποίο έχει ήδη ετοιμάσει έναν πρώτο σχεδιασμό για τη φετινή χρονιά, στον οποίο αρκετές παιδικές ταινίες πρωταγωνιστούνΠοια είναι τα παιδικά Block-Busters που περιμένουμε να δούμε εμείς και οι μικροί μας φίλοι φέτος;

Minions: The Rise Of Gru
Το ρολόι κυλάει αντίστροφα, ο χρόνος γυρίζει πίσω και χωρίς καν να το καταλάβουμε βρισκόμαστε 12 χρόνια πριν. Εκεί, τα μικροσκοπικά – και τόσο αξιολάτρευτα – minions συνεργάζονται με ένα πραγματικά νέο Gru, το οποίο δεν γνωρίζουν και ιδιαίτερα. Η περιπέτεια συναντά το έξυπνο χιούμορ και η Universal Pictures μας κλείνει το πιο παιχνιδιάρικο ραντεβού φέτος το καλοκαίρι.

Σταχτοπούτα
Το κλασικό παραμύθι που έχει μεγαλώσει γενιές και γενιές και γνωρίζουν μικροί και μεγάλοι επιστρέφει στη μικρή οθόνη με ένα φρέσκο cast, το οποίο θα αγαπήσουν τα παιδιά. Η Camila Cabello μεταμορφώνεται σε μία σύγχρονη Σταχτοπούτα του 2021, δίνει τη φωνή της σε αρκετά τραγούδια του επίσημου Soundtrack και προσπαθεί να γλιτώσει από την όχι και τόσο καλή μητριά της, Idina Menzel. Όλα αυτά στην “καρδιά” του φετινού καλοκαιριού.

Ξενοδοχείο για Τέρατα 4
Μπορεί η τελευταία χρονιά να μας κράτησε στο σπίτι, όμως, αυτό δεν εμπόδισε την δαιμόνια Mavis να αναλάβει τα ηνία σε αυτό το ξενοδοχείο ειδικά σχεδιασμένο για… τέρατα και να δημιουργήσει νέες περιπέτειες και προβλήματα, που πρέπει να λυθούν. Άλλωστε, στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο δεν υπάρχουν απλοί άνθρωποι, αλλά λίγο πιο τερατώδεις. Η τέταρτη ταινία της σειράς θα κυκλοφορήσει περί τα τέλη του Αυγούστου και θα μας φιλοξενήσει σε ένα ξενοδοχείο όχι και τόσο φιλικό για ανθρώπους.

Αφεντικά από… Κούνια
Ανέλαβαν να διοικήσουν μία εταιρία – κολοσσό πριν καν γίνουν τριών και μετά από αρκετές αναποδιές τα κατάφεραν. Για αυτό, και φέτος τον Σεπτέμβριο επιστρέφουν, προκειμένου να φέρουν τα πάνω – κάτω και να χαρίσουν στα παιδιά στιγμές αυθόρμητου γέλιο και καρδούλες στα μάτια. Γιατί, όπως και να το κάνουμε, αυτά τα μωρά είναι αξιολάτρευτα.

Μικρό μου Πόνυ
Ποιος είπε ότι τα κλασικά πόνυ δεν έχουν την δική τους θέση εν έτει 2021; Σίγουρα, κάποιος που δεν γνωρίζει ότι η σειρά που μας έκανε να αγαπήσουμε τα κινούμενα σχέδια και συντρόφευσε τα παιδικά μας χρόνια επιστρέφει στον κινηματογράφο με μία φρέσκια ταινία με σύγχρονη σκηνοθετική προσέγγιση και ακόμα πιο επίκαιρους προβληματισμούς.

Peter Rabbit 2: The Runaway
Μπορεί ο αρχικός προγραμματισμός να τοποθετούσε την συγκεκριμένη ταινία λίγο πριν το Πάσχα της προηγούμενης χρονιάς, όμως, η πανδημία του Κορονοϊού ανέτρεψε πλήρως κάθε πλάνο. Έτσι, ο σκανταλιάρης λαγός Peter ετοιμάζεται, στο σίκουελ της άκρως πετυχημένης ταινίας, να εισβάλει στα αγροκτήματα μας το φετινό Καλοκαίρι.

Paw Patrol
Όσοι γνωρίζουν τον τρόπο σκέψης της βιομηχανίας του θεάματος, ανέφεραν ότι ήταν θέμα χρόνου τα αγαπησιάρικα αυτά κουταβάκια να κάνουν την είσοδο τους και στο χώρο του κινηματογράφου. Κάπως έτσι, η δράση μεταφέρεται στη μεγάλη οθόνη και ο φετινός Σεπτέμβριος μετατρέπεται σε σκυλίσια ζωή.

Cruella
Η Emma Stone μεταμορφώνεται σε Punk Fashionista και αναλαμβάνει να ενσαρκώσει τον πιο θρυλικό κακό ήρωα στην ιστορία της Disney. Το επίσημο τρέιλερ της πολυαναμενόμενης ταινίας έχει ήδη κυκλοφορήσει και προσωπικά μας έχει κάνει να ανυπομονούμε περισσότερο από ποτέ. Τα 101 σκυλιά της Δαλματίας, όμως; 

Read More

And More