Οι παιδικές ταινίες που παίζουν αυτό το ΠΣΚ στην τηλεόραση. Μην τις χάσετε!

Σαββατοκύριακο σημαίνει ξεκούραση. Για μικρούς και μεγάλους. Ίσως περισσότερο για τους μικρούς μας φίλους, οι οποίοι περιμένουν πως και πως να μπει το σχολείο σε παύση και ο ελεύθερος χρόνος να ξεκινήσει. Εκτός από τις βόλτες σε πάρκα και στην θάλασσα, τι μπορείτε να δείτε στην τηλεόραση; Τι θα έλεγες για μερικές παιδικές ταινίες που και αυτό το ΣΚ παίζουν στην τιβί; Δες τι παίζει και πότε!

Μάντελαϊν – Σάββατο 10:00 στο MEGA
Το 1939 κυκλοφόρησε για πρώτη φορά στην Αμερική μια νεανική σειρά βιβλίων του Λούντβιχ Μπέμελμαν, που έμελλε να γίνει κλασική για όλα τα παιδιά. Είχαν ηρωίδα μια νεαρή κοκκινομάλα και πούλησαν περισσότερα από ένα εκατομμύριο αντίτυπα σε όλο τον κόσμο. Σήμερα, στην πρώτη και μοναδική μεταφορά της αξιαγάπητης Μάντελαϊν στη μεγάλη οθόνη, οι περιπέτειές της ζωντανεύουν και μας μεταφέρουν στο μαγικό κόσμο της παντοδύναμης μικρούλας, που απέδειξε ότι και τα μεγαλύτερα προβλήματα έχουν τις απλούστερες λύσεις.

Εννιά Ζωές – Σάββατο 16:30 στο STAR
Ο Τομ Μπραντ είναι ένας υπερ-επιτυχημένος μεγιστάνας του επιχειρηματικού κόσμου, που όμως έχει απομακρυνθεί από την κόρη του, Ρεμπέκα, και τη σύζυγό του, Λάρα. Ενώ κατευθύνεται καθυστερημένος στο σπίτι του για το πάρτι γενεθλίων της κόρης του, ο Τομ σταματά σε ένα μυστηριώδες pet shop για να της πάρει ένα δώρο της τελευταίας στιγμής, μια γάτα. Ο Τομ όμως παθαίνει ένα ατύχημα και ξυπνάει εγκλωβισμένος στο σώμα της γάτας. Ο ιδιοκτήτης του pet shop τού εξηγεί ότι πρέπει να συμφιλιωθεί με την οικογένειά του μέσα σε μία εβδομάδα, ειδάλλως θα παραμείνει γάτα για πάντα!

Κουνγκ Φου Πάντα – Σάββατο 21:00 στο OPEN TV
Ο Πο, ένα χοντρούλικο και τεμπέλικο πάντα ονειρεύεται να γίνει εξπέρ των πολεμικών τεχνών. Όταν ο πάνσοφος δάσκαλος Οόγκουεϊ ανακοινώνει, προς έκπληξη όλων, ότι αυτός είναι ο “Εκλεκτός”, ο Πο αρχίζει τη σκληρή εκπαίδευση. Πολύ πριν την ολοκληρώσει όμως, καλείται να αντιμετωπίσει το απόλυτο κακό, την ανίκητη λεοπάρδαλη Τάι Λανγκ. Υποψήφιο για Όσκαρ και μία από τις πιο εμπορικές παιδικές ταινίες των τελευταίων ετών. Θα το χάσεις; 

Αρχηγός από Κούνια – Σάββατο 21:00 στο STAR
Από τη μέρα που κατέφτασε ο μικρός του αδερφός, ο 7χρονος Τιμ ήξερε ότι αυτό το μωρό θα ήταν μπελάς. Ο Τιμ ξεκινά μια αποστολή, να κάνει την αγάπη των γονιών του και πάλι δική του και μόνο δική του και ανακαλύπτει μια μυστική συνομωσία, που απειλεί να καταστρέψει την ισορροπία της αγάπης στον κόσμο! Και το χειρότερο; Αυτό το τολμηρό μωρό, που υποτίθεται ότι είναι αδελφός του, είναι στο κέντρο της συνομωσίας αυτής! Τώρα πρέπει να συνεργαστούν για να σταματήσουν το σατανικό αυτό σχέδιο, να σώσουν τους γονείς τους, να αποκαταστήσουν την τάξη στον κόσμο και να αποδείξουν ότι η αγάπη είναι μια άπειρη δύναμη.

Μία Ντουζίνα Μπελάδες – Κυριακή 12:15 στο STAR
Η 12μελής οικογένεια Μπέικερ αναγκάζεται να μετακομίσει από μια μικρή πόλη του Ιλινόις σε μια μεγαλούπολη όταν ο Τομ Μπέικερ βρίσκει τη δουλειά των ονείρων του, να μανατζάρει την ομάδα ράγκμπι, που επιθυμεί. Εν τω μεταξύ, η γυναίκα του κάνει επίσης το όνειρό της πραγματικότητα όταν εκδίδεται το βιβλίο της και η ίδια πρέπει να κάνει μία μίνι περιοδεία σε πολλές πολιτείες για να το προωθήσει.

Οι Πειρατές της Καραϊβικής: Στο τέλος του κόσμου – Κυριακή 21:00 στον ALPHA
Αφού οι φίλοι του κατάφεραν να σώσουν τον Τζακ Σπάροου από τη Γη των Νεκρών, ο τολμηρός κουρσάρος θα βρεθεί αντιμέτωπος με μια νέα πρόκληση: τη σκοτεινή συμμαχία του Ντέιβι Τζόουνς και του Λόρδου Κάτλερ Μπέκετ, που θέλουν να αφανίσουν όλους του πειρατές για να αποκτήσουν την κυριαρχία των θαλασσών. Η μόνη που μπορεί να βοηθήσει τον Τζακ Σπάροου και την ομάδα του απέναντι σε αυτή την ανίερη συμμαχία, είναι η θεότητα Καλυψώ, που όμως βρίσκεται παγιδευμένη μέσα σε μια σκοτεινή δύναμη. Η απελευθέρωσή της είναι μονόδρομος για τον Τζακ Σπάροου.

Read More

And More