Οι παιδικές ταινίες που παίζουν αυτό το ΣΚ στην τηλεόραση. Δεν πρέπει να τις χάσει το μικρό σου!

Το Σαββατοκύριακο είναι κυριολεκτικά μία ανάσα μακριά μας. Το πιο ευχάριστο διήμερο των μικρών μας φίλων, καθώς η τηλεκπαίδευση σταματά και οι χαλαρές στιγμές ξεκινούν. Ευκαιρία να ετοιμάσουν τα αγαπημένα τους γλυκά, να παίξετε μαζί επιτραπέζια και να δείτε μία – γιατί όχι και περισσότερες- ταινία που προβάλλονται αυτό το ΣΚ στην τηλεόραση! Αλήθεια, τι παίζει το επόμενο 48ώρο στην τιβί;

Κούμπα: Μία ζέβρα και μισή
Παρασκευή 21:00 στο OPEN TV

Η ταινία εκτυλίσσεται στη Νότιο Αφρική. Ο Κούμπα, η νεαρή ζέβρα, γεννιέται με ρίγες στο μισό του σώμα και γι’ αυτό η προληπτική αγέλη του τον απορρίπτει και τον κατηγορεί για την ξαφνική ξηρασία που πλήττει την περιοχή. Ο Κούμπα συνεργάζεται με μια θρασύτατη αντιλόπη (γκνου) και μια εντυπωσιακή στρουθοκάμηλο και ξεκινά για μια τολμηρή αποστολή στην έρημο Καρού. Αναζητεί τον θρυλικό νερόλακκο, όπου οι πρώτες ζέβρες απέκτησαν τις ρίγες τους. Στη διαδρομή, θα συναντήσει πλήθος πολύχρωμων εκκεντρικών χαρακτήρων. Πριν μπορέσει να ενωθεί με την αγέλη του, ο Κούμπα θα έρθει αντιμέτωπος με μια απειλητική λεοπάρδαλη και θα λάβει μέρος σε μια επική μάχη. Ο Κούμπα πρέπει να παλέψει για να κερδίσει τις ρίγες του.

Σκούμπι – Ντου 2: Τα τέρατα απελευθερώθηκαν
Σάββατο 12:00 στο STAR

Ο Φρεντ, η Βέλμα, η Δάφνη, ο Σάγκι και ο σκύλος τους Σκούμπι Ντου πρέπει να εξολοθρεύσουν το μασκοφορεμένο άγνωστο ο οποίος επανέφερε στην πόλη τους, το Κούσβιλ, παλιότερα φαντάσματα-εχθρούς, σπέρνοντας τον πανικό. Η δράση διαδέχεται το χιούμορ και το χιούμορ τη δράση με το ερώτημα να παραμένει ένα: Θα τα καταφέρει;

Ταξίδι 2: Το μυστηριώδες νησί
Σάββατο 17:50 στο STAR

Η ιστορία ξεκινάει όταν ο Σον λαμβάνει ένα κωδικοποιημένο σήμα κινδύνου από ένα μυστηριώδες νησί, το οποίο δεν υπάρχει σε κανέναν χάρτη – ένα νησί με περίεργα όντα, βουνά από χρυσό, θανατηφόρα ηφαίστεια και πολλά εντυπωσιακά μυστικά. Ο πατριός του, βλέποντας ότι δεν μπορεί να τον αποτρέψει, θα αποφασίσει να τον συνοδεύσει στην αποστολή του. Μαζί με έναν πιλότο ελικοπτέρου και την πανέμορφη και ξεροκέφαλη κόρη του, θα αρχίσουν, να αναζητούν το νησί, να σώσουν τον μοναδικό κάτοικο του και να φύγουν πριν τα σεισμικά, ωστικά κύματα εξαφανίσουν το νησί και τους θησαυρούς του μια για πάντα.

Ντετέκτιβ Ζώων
Κυριακή 14:00 στο MEGA

Είναι ο καλύτερος ντετέκτιβ ζώων, αφού είναι…ο μοναδικός που υπάρχει! Ο Τζιμ Κάρεϊ είναι ο Ace Ventura, ένας ιδιόρρυθμος ντετέκτιβ μικρών ζώων που αναλαμβάνει μια δύσκολη αποστολή. Η χαμένη μασκότ της ομάδας ράγκμπι Miami Dolphins, το δελφίνι Dan Marino, αγνοείται και ο Ace Ventura θα κάνει τα πάντα για να το βρει. Ακόμα κι αν χρειαστεί να βγάλει το θηρίο, που κρύβει και ο ίδιος μέσα του!

Toy Story 3
Κυριακή 21:10 στον ALPHA

Ο Άντι έχει πια μεγαλώσει και ετοιμάζεται να περάσει τις πύλες του κολλεγίου. Πριν όμως μετακομίσει στο νέο χώρο του, θα πρέπει να απαλλάξει το άλλοτε παιδικό δωμάτιό του από κάθε περιττό αντικείμενο. Μπροστά σε αυτό το ενδεχόμενο, ο Μπαζ, ο Γούντι, ο Σούστας και τα υπόλοιπα παιχνίδια, αρχίζουν να ανησυχούν για το αβέβαιο μέλλον τους. Πριν καλά καλά το καταλάβουν, θα βρεθούν μέσα στον γειτονικό παιδικό σταθμό «Ηλιαχτίδα», ανάμεσα σε ασυγκράτητα νήπια που δε βλέπουν την ώρα να πάρουν τα… παιχνίδια στα χέρια τους, χωρίς φυσικά να έχουν πάντα και τις καλύτερες προθέσεις. Στο χάος που ακολουθεί, η ομάδα των παιχνιδιών θα προσπαθήσει να μείνει ενωμένη, ενώ στο δρόμο τους, θα βρεθεί ένας μεγάλος ροζ αρκούδος με άρωμα φράουλας, που θα προσπαθήσει να τους βοηθήσει. Κανείς όμως δεν γνωρίζει το παρελθόν του και τις πραγματικές του προθέσεις… Κλασικό, αγαπημένο, απολαυστικό.

 

Read More

And More