Οι Pj Masks σε περιμένουν στο Golden Hall! Time to be a hero!

Οι Pj Masks σε περιμένουν στο Golden Hall! Time to be a hero! | tlife.gr

Για πρώτη φορά, οι αγαπημένοι PJ Masks βρίσκονται στο Golden Hall και είναι πανέτοιμοι να υποδεχτούν τους μικρούς φίλους τους σε μία μοναδική διαδραστική εμπειρία, με στόχο να αποτρέψουν μαζί… τους δαιμόνιους κακούς!

Σε τρία μοναδικά stages, τα παιδιά φωτογραφίζονται με τις αυθεντικές μασκότ, μεταμορφώνονται στον αγαπημένο τους ήρωα, προπονούνται στην αρένα προπόνησης των ηρώων και αντιμετωπίζουν τους σούπερ κακούς αντιπάλους των PJ Masks! Οι μικροί επισκέπτες θα έρθουν σε επαφή με το αγαπημένο τους animation και θα ζήσουν την ολοκληρωμένη εμπειρία των PJ Masks.

Mία υπέροχη βόλτα με τα παιδιά σε ένα χώρο που έχει ετοιμαστεί ειδικά για αυτή την περίσταση, με έμπειρο προσωπικό και τέλεια οργάνωση. Η υψηλή ποιότητα κατασκευής των θεματικών stages ανταποκρίνεται στα ποιοτικά standards του Golden Hall, ενώ ο εργονομικός σχεδιασμός εστιάζει στην μέγιστη αξιοποίηση του περιορισμένου χώρου των stages με πολλές παιγνιώδεις δράσεις και πρωτότυπα κινητικά θεματικά παιχνίδια. Άλλωστε, κάθε stage λειτουργεί αυτόνομα, αλλά και όλα μαζί συμπληρωματικά, φωτίζοντας όλες τις πτυχές των PJ Masks.

Εγώ είχα την ευκαιρία να μπω στον μαγικό κόσμο των Pj Marks και μαζί με τους μικρούς φίλους μου έζησα μια τέλεια εμπειρία! Γι’ αυτό και σου την προτείνω για ένα αξέχαστο Σαββατοκύριακο με τα παιδιά!

Δες το video!

READ more