10 κλασσικές παιδικές ταινίες που μπορούν να απολαύσουν οι μικροί μας φίλοι στο σπίτι!

Και, ξαφνικά το σπίτι γίνεται το μέρος, στο οποίο οι μικροί μας φίλοι περνούν την ημέρα τους. Σχολεία και φροντιστήρια έκλεισαν, αφήνοντας τα παιδιά να χαλαρώσουν, αφού δεν υπάρχουν ασκήσεις για το σπίτι. Οι μικροί μας ήρωες φορούν το χαμόγελο τους και είναι έτοιμοι να αδράξουν κάθε δευτερόλεπτο της ημέρας τους, αλλά και να ξεκουραστούν.

Καταλαβαίνεις, λοιπόν, ότι η περίοδος αυτή είναι ιδανική, για να παρακολουθήσει τις αγαπημένες του παιδικές ταινίες. Μπορείς να ετοιμάσεις το ποπ – κορν, τα διάφορα σνακ που θέλει το μικρό σου, να καθίσετε μαζί στον καναπέ και οι blockbuster βραδιές ξεκινούν! Και σαν να μην έφθανε αυτό, αν το παιδί σου είναι λίγο μεγαλύτερο σε ηλικία, μπορεί να απολαύσει την αγαπημένη του ταινία, ακόμα και μόνο του, πατώντας απλά δύο κουμπιά στο τηλεκοντρόλ.

 

Αν σήμερα, λοιπόν, είναι η μέρα που θα απολαύσετε ένα εντυπωσιακό family movie με τα παιδιά, στο όμορφο σαλόνι σας, παρακάτω μπορείς να δεις μερικές από τις κορυφαίες επιλογές όλων των εποχών και να επιλέξεις από ποια θα ξεκινήσετε!

 

Ψάχνοντας Το Νέμο

Το μικρό ψαράκι Νέμο ζει στο βυθό με τον μπαμπά του, όταν ξαφνικά πιάνεται από τους ανθρώπους και μεταφέρεται μακριά από τον τόπο του. Οι περιπέτειες του μπαμπά και της… ξεχασιάρας (και πολύ γλυκιάς) φίλης του, Ντόρυ, στην αναζήτηση του μικρού Νέμο είναι ένα από τα πιο συναρπαστικά ταξίδια! Μπλουμ!

Η Πεντάμορφη και το Τέρας

Η νεαρή Μπελ, που ο πατέρας της είναι αιχμάλωτος ενός τρομακτικού τέρατος, προσφέρεται να ανταλλάξει θέση μαζί του και να παραδοθεί η ίδια στο τέρας, χωρίς να γνωρίζει πως στην πραγματικότητα πρόκειται για τον πρίγκιπα που ένα μαγικό ξόρκι τον ανάγκασε να αλλάξει όψη. Αν δεν “τρελαίνεσαι” με το αυθεντικό, μπορείς να επιλέξεις το αγαπημένο σου από τα αμέτρητα σίκουελ.

Οι Απίθανοι (The Incredibles)

Ένας υπερήρωας, ονόματι Ρόμπερτ Παρ (γνωστός ως “Κύριος Απίθανος”) με ασύλληπτη σωματική δύναμη, αναγκάζεται αφού παντρευτεί την εκλεκτή της καρδιάς του Έλεν Παρ (γνωστή για την ελαστικότητα της) να ζήσει μια ήσυχη ζωή στα προάστια, απομακρυσμένος από κάθε είδους ηρωική δραστηριότητα. Αυτό, όμως δε θα κρατήσει για πάντα, καθώς ένας εχθρός από το παρελθόν, έρχεται να ανατρέψει την ηρεμία της “σούπερ” οικογένειάς του.

Ρατατούης 

Ποιος περίμενε ότι ο καλύτερος σεφ στο Παρίσι θα ήταν ένα μικρό ποντικάκι; Όλοι μπορούν να καταφέρουν τα πάντα, ακόμα και ένας μικρός αρουραίος να μαγειρέψει στο πιο ακριβό ξενοδοχείο του Παρισιού.

Ψηλά Στον Ουρανό (Up)

Ο 78χρονος κύριος Καρλ Φρέντρικσεν ταξιδεύει στο Paradise Falls με… ολόκληρο το σπίτι του που πετάει κρεμασμένο από αμέτρητα μπαλόνια και μαζί του έχει κατά λάθος για συνταξιδιώτη το μικρό Πρόσκοπο που του χτύπησε την πόρτα! Στα ελληνικά, με τη φωνή του αείμνηστου Κώστα Βουτσά.

Αγάπη μου, συρρίκνωσα τα παιδιά

Ο “τρελός” επιστήμονας μπαμπάς εφευρίσκει τη μέθοδο να συρρικνώνει αντικείμενα και κατά λάθος μετατρέπει τα δυο παιδιά του και τα παιδιά των γειτόνων του σε μέγεθος μικρότερο από εντόμου. Θα καταφέρουν τα παιδιά να επανέλθουν στο φυσιολογικό τους ύψος;

Jurassic World

Όταν τα δύο αδέρφια Ζακ και Γκρέι επισκέπτονται για το καλοκαίρι τη θεία τους, Κλερ, στο θεματικό πάρκο Jurassic World όπου εργάζεται, δεν περίμεναν ποτέ πως αυτό που ξεκινούσε σαν μια συναρπαστική εμπειρία δίπλα στους κλωνοποιημένους δεινοσαύρους θα εξελισσόταν στην μεγαλύτερη περιπέτεια της ζωής τους.

Harry Potter

Ένα όνομα, πολλές ιστορίες και ακόμα περισσότερες ταινίες. Ένα σχολείο για μάγους και μια μεγάλη, κοινή απειλή. Υπερφυσικά πλάσματα, ξόρκια και περιπέτεια! Θα καταφέρει ο Χάρι να νικήσει τους αντιπάλους του; Πόσο θα τον βοηθήσουν ο Ρος και η Ερμιόνη;

Εγώ, ο Απαισιότατος ή αλλιώς Minions

Ποιος μπορεί να αντισταθεί στα πιο γλυκά πλασματάκια της μικρής και μεγάλης οθόνης; Κανένας! Ούτε μικρός, ούτε μεγάλος. Τι θα έλεγες, λοιπόν, για μία κίτρινη εισβολή στο σαλόνι σας;

Frozen

Εμφανίστηκε στη ζωή μας το 2013 και έκτοτε έγινε η πιο αγαπημένη Πριγκίπισσα! Α, και το “Let It Go” το τραγούδι που οι μικροί μας φίλοι ακούν στο… Repeat!

 

Read More

And More