Tα πασχαλινά αβγά της ΑΒ φροντίζουν τα παιδιά της Αμυμώνης

Οι ζωγραφιές των παιδιών μοιάζουν με παράθυρα σε έναν καλύτερο κόσμο, δίνουν μια πνοή αισιοδοξίας και τρυφερότητας στην καθημερινότητά μας, μάς προσκαλούν να γίνουμε για λίγο ξανά παιδιά. Ελπιδοφόρες, πολύχρωμες και μαγευτικές οι ζωγραφιές των παιδιών «ζωντανεύουν» και φέτος τα Πασχαλινά Αβγά της ΑΒ Βασιλόπουλος, στηρίζοντας το έργο του Συλλόγου Αμυμώνη, που αγωνίζεται για τη διασφάλιση του δικαιώματος των παιδιών με προβλήματα οράσεως και πρόσθετες αναπηρίες στην εκπαίδευση αλλά και την αξιοπρεπή διαβίωση.  

Τα ωραιότερα σοκολατένια αβγά, λοιπόν, έχουν «βάλει τα καλά τους» καθώς είναι ζωγραφισμένα με τις δημιουργίες που προσέφεραν τα παιδιά των εργαζομένων της ΑΒ Βασιλόπουλος, συμβολίζοντας τη φροντίδα που χαρακτηρίζει ολόκληρη τη μεγάλη οικογένεια της εταιρείας. Τα παιδιά της ΑΒ ζωγράφισαν το μέλλον με τα πιο ζωηρά χρώματα και πλέον μπορούμε κι εμείς να κάνουμε δικά μας τα Πασχαλινά Αβγά που ήδη διατίθενται σε όλα τα φυσικά καταστήματα του δικτύου της ΑΒ, αλλά και στο AB Eshop.

Ο θεσμός των Πασχαλινών Αβγών της ΑΒ Βασιλόπουλος συνεχίζεται για έβδομη χρονιά προσφέροντας αγάπη κι αλλάζοντας τον κόσμο των παιδιών προς το καλύτερο. Φέτος, μάλιστα, η αγαπημένη αλυσίδα σουπερμάρκετ βοηθά, μέσα από το Πασχαλινό της Αβγό, το έργο του Συλλόγου Αμυμώνη, που βοηθά καθημερινά παιδιά με προβλήματα όρασης και τους φροντιστές τους να ζουν μια καλύτερη ζωή.

Κι αυτήν τη χρονιά λοιπόν, η ΑΒ Βασιλόπουλος  μας καλεί να στηρίξουμε μαζί το έργο της Αμυμώνης προσφέροντας λίγη γλύκα στα δικά μας αγαπημένα παιδιά. Τα Πασχαλινά Αβγά ΑΒ, όπως κάθε χρόνο, τα βρίσκουμε σε δύο μεγέθη και τέσσερα διαφορετικά σχέδια και τα κάνουμε δικά μας με 3,35€ και 4,75€ αντίστοιχα, ανάλογα με το μέγεθός τους. Έτσι με κάθε αγορά, συνεισφέρουμε 0,30€ στην Αμυμώνη ενώ, η ΑΒ Βασιλόπουλος διπλασιάζει το ποσό και τα χαμόγελα των παιδιών, στηρίζοντας το πολύτιμο έργο του Συλλόγου.

Η ΑΒ Βασιλόπουλος έχει χρόνια τώρα κερδίσει μια θέση στο τραπέζι κάθε ελληνικού νοικοκυριού, μέσα από την αδιαπραγμάτευτη ποιότητά της, τη μοναδική της εξυπηρέτηση και την εκλεκτή ποικιλία της. Διπλασιάζοντας και μοιράζοντας αυτήν την αγάπη, φροντίζει κάθε Πάσχα να χαρίζει ακόμα περισσότερα χαμόγελα στα πρόσωπα των παιδιών που το έχουν ανάγκη και μας θυμίζει την αξία της προσφοράς και της αλληλεγγύης.

Ψάχνοντας φέτος το Πασχαλινό Αβγό για το παιδί ή το βαφτιστήρι μας, ας  επιλέξουμε τα Πασχαλινά Αβγά της ΑΒ, συνεισφέροντας σε ένα πολύ σημαντικό σκοπό. Γιατί στην ΑΒ Βασιλόπουλος, το καλό είναι για όλους!