Το αγαπημένο παιχνίδι των κοριτσιών στα 90s επανακυκλοφορεί!

Αν μεγάλωσες στα 90s, τότε πέρα από γνήσια millennial είσαι και σούπερ φανατισμένη με τα παιχνίδια που έπαιζες τότε, θεωρώντας πως εκείνα ήταν τα καλύτερα όλων των εποχών! Και μπορεί αυτή η διαπίστωση να ισχύει πραγματικά, αλλά σημασία έχει ότι πολύ θα ήθελες να μοιραστείς αυτή τη χαρά με τα παιδιά σου, έτσι δεν είναι; Ε, λοιπόν, μέσα στο γενικότερο κλίμα της nostalgia που έχει κατακλύσει όλους τους τομείς, έρχεται μια επανακυκλοφορία που σίγουρα θα σε ενθουσιάσει, αλλά θα ξετρελάνει και τα μικρά σου! Βλέπεις, η αγαπημένη Polly Pocket ετοιμάζεται να καταλάβει και πάλι τα ράφια των καταστημάτων παιχνιδιών και δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο χαρούμενες γι’ αυτό!

Αυτό το compact “κουκλόσπιτο” τσέπης, με τις λιλιπούτειες φιγούρες της Polly και των φίλων της ήταν ένα από τα πιο εντυπωσιακά, εύχρηστα και εύκολα παιχνίδια της δεκαετίας του ’90 και οι πολλές διαφορετικές εκδοχές του το έκαναν ακόμη πιο αγαπητό στα παιδιά της εποχής! Μάλιστα, μετά το λανσάρισμά της το 1989, η Polly Pocket σημείωσε συνολικά περισσότερες από 10 εκατομμύρια πωλήσεις παγκοσμίως μέχρι τη στιγμή που σταμάτησε να παράγεται. Και ενώ μπορεί το 1998 η Polly Pocket να “βίωσε” ένα ελαφρώς διαφοροποιημένο reboot, με μεγαλύτερες φιγούρες και σπίτια, η νέα κυκλοφορία της που αναμένεται να πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Ιούνιο (τουλάχιστον στις Η.Π.Α.) θα επαναφέρει την Polly και την παρέα της στα αρχικά τους, μικροσκοπικά, μεγέθη!

Φυσικά, και το αγαπημένο παιχνίδι θα αποκτήσει αρκετά πιο σύγχρονη μορφή, υιοθετώντας τα look του 2018 τόσο στην γκαρνταρόμπα, όσο και στους χώρους της και τα… αξεσουάρ της (ναι, η λιλιπούτεια Polly θα έχει και σκάφος και λιμουζίνα)!

Read More

And More