Autumn essentials: Όλα όσα θα χρειαστεί το μικρό σου για να ευχαριστηθεί τα πρωτοβρόχια

Το φθινόπωρο είναι εδώ… ενωμένο, δυνατό! Οι πρώτες βροχές έχουν ήδη κάνει το ντεμπούτο τους από την περασμένη εβδομάδα, οι θερμοκρασίες έχουν αρχίσει να… κατεβαίνουν ένα-ένα τα “σκαλιά” του υδράργυρου και ο ουρανός έχει αποφασίσει να πάρει μια (ιδιαιτέρως ελκυστική ομολογουμένως) απόχρωση του γκρι. Ωραία ως εδώ και μπορείς τώρα να ξεκινήσεις το χειμερινό cocooning που τόσο αγαπάς! Τι γίνεται, όμως, με τα παιδιά; Γιατί, μπορεί να μην είστε πλέον κάθε μέρα-όλη μέρα έξω, παίζοντας στο πάρκο και κάνοντας βόλτες με το ποδήλατο, όπως γινόταν το καλοκαίρι, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως τα μικρά σου θα πέσουν σε… χειμερία νάρκη, επειδή ο καιρός δείχνει τα δόντια του! Για αυτό, λοιπόν, αν δεν το έχεις ήδη κάνει, έχει έρθει η στιγμή των μεγάλων εποχιακών αγορών!

Ένα είναι σίγουρο, όταν είσαι μητέρα: θέλεις ανά πάσα ώρα και στιγμή το μικρό σου να είναι προστατευμένο, ζεστό, στεγνό και ασφαλές. Όταν, όμως, το κλίμα “αποφασίζει” να γίνει υγρό και δροσερό, τότε χρειάζεται και εσύ να πάρεις τα ανάλογα μέτρα! Αντιανεμικό μπουφάν, αδιάβροχο πανωφόρι, γαλότσες και μποτάκια, ομπρέλα οπωσδήποτε, μερικά φθινοπωρινά φουλάρια και λεπτά καπελάκια είναι μερικά από τα απαραίτητα items του βροχερού φθινοπώρου!

Ρίξε, λοιπόν, μια ματιά στα πιο stylish και άκρως “προστατευτικά” φθινοπωρινά είδη που σου συγκέντρωσα για τους επόμενους μήνες, κάνοντας κλικ εδώ!

Read More

And More