Αυτές οι αξιολάτρευτες αδερφές θα έπρεπε να κερδίσουν ένα Oscar!

Μπορεί τα Oscars να απονεμήθηκαν και οι μεγάλοι νικητές να κατάφεραν να γυρίσουν στο σπίτι τους κρατώντας το χρυσό αγαλματίδιο στα χέρια τους, ωστόσο υπάρχει μια οικογένεια στο Σικάγο που φαίνεται πως δεν… χορταίνει τα κορυφαία βραβεία! Γι’ αυτό και κάθε χρόνο, οι τρεις αδερφές Storino, Sophia 7 ετών, Sadie 5 ετών και Sloane 2 ετών με τη βοήθεια των γονιών τους ενσαρκώνουν τις πιο εμβληματικές σκηνές από τις ταινίες που διεκδικούν το δικό τους Oscar! Έτσι και φέτος, οι αξιολάτρευτες αδερφές δεν δίστασαν να “φορέσουν” το θαρραλέο βλέμμα της Frances McDormand από την ταινία “Three Billboards Outside Ebbing, Missouri”, η οποία και απέσπασε το βραβείο Α’ Γυναικείου Ρόλου, αλλά και να αναμετρηθούν με τους μυθικούς Meryl Streep και Tom Hanks από το φιλμ “The Post”!

Οι τρεις μικρές που έχουν καταφέρει να γίνουν viral, με περισσότερους από 10.000 followers στο λογαριασμό τους στο Instagram, αλλά και με καθημερινές επισκέψεις στο site “Don’t Call Me Oscara” που έχει δημιουργήσει η οικογένεια για να φιλοξενεί τις οσκαρικές περιπέτειές της, οι Storino sisters κατάφεραν να φιγουράρουν ακόμη και στη θεματολογία του Vanity Fair!

Και για να μην σε κρατάω σε αγωνία, παρακάτω μπορείς να δεις την απόδοση των αδερφών Storino στις οσκαρικές ταινίες της χρονιάς!

GET OUT

 

THE POST

 

CALL ME BY YOUR NAME

 

THREE BILLBOARDS OUTSIDE EBBING, MISSOURI

 

PHANTOM THREAD

 

SHAPE OF WATER

Read More

And More