Αυτό το gadget βοηθάει όλες τις μαμάδες που δεν-μπορούν-να-λύσουν-τη-ζώνη-αυτοκινήτου!

Για να διαβάζεις αυτή την στήλη και αυτό το κείμενο, τότε έχουμε εξακριβώσει ότι είσαι ήδη μητέρα. Εφόσον, λοιπόν, είσαι μαμά, τότε σίγουρα έχει χρειαστεί να βάλεις το μωρό σου στο αυτοκίνητο και συγκεκριμένα στο ειδικό βρεφικό κάθισμα ή στο καρεκλάκι αυτοκινήτου από την νηπιακή ηλικία και έπειτα. Επομένως, σου είναι πολύ γνώριμη η αίσθηση να προσπαθείς να λύσεις τις ζώνες του καθίσματος, για να σηκώσεις το μικρό σου, αλλά να μοιάζει σαν το πιο δύσκολο πράγμα όλου του κόσμου. Ευτυχώς, δεν είσαι η μόνη που αισθάνεται πως αυτό το μικρό κουμπάκι είναι το πιο σκληρό υλικό στον πλανήτη, αλλά όλες οι μαμάδες εκεί έξω περνούν το ίδιο ζόρι όταν έρχεται η ώρα να λύσουν το παιδί τους από το καρεκλάκι του αυτοκινήτου. Όχι πια! Διότι ένα νέο gadget έρχεται να λύσει την ζώνη ασφαλείας, αλλά και… τα χέρια σου!

Το “επαναστατικό’ gadget ονομάζεται UnBuckle Me και είναι σχεδιασμένο με εργονομικό τρόπο, ώστε να ασκεί την απαραίτητη πίεση στο ειδικό κούμπωμα της ζώνης, ώστε οι ιμάντες να ανοίγουν μονομιάς! Μάλιστα, η εφεύρεση είναι έμπνευση μιας μητέρας και της κόρης της, που αντιμετώπισαν το ίδιο πρόβλημα!

Το UnBuckle Me, λοιπόν, είναι μια πλαστική λαβή, από την οποία εξέχει ένα στέλεχος που εφάπτεται σε κάθε τύπο κουμπώματος. Εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ασκήσεις ελάχιστη πίεση στα δύο άκρα της λαβής και σε χρόνο dt, η ζώνη θα ανοίξει! Μάλιστα, το ντουέτο των σχεδιαστριών υπόσχεται πως η δημιουργία τους μειώνει κατά 50% την προσπάθεια και την δύναμη που πρέπει να ασκήσει η μαμά! Τέλειο;

Read More

And More