Blockbuster nights: Αυτές είναι οι 8 πιο πολυαναμενόμενες παιδικές ταινίες της χρονιάς

Με την νέα χρονιά να έχει μόλις ξεκινήσει, ο κινηματογραφικός κόσμος φαίνεται πως ετοιμάζει πολλές εκπλήξεις για τους μικρούς (και φυσικά τους μεγάλους) φίλους του, αφού περιλαμβάνει μια εκτενή λίστα από καινούριες παιδικές και εφηβικές ταινίες που έχουν ήδη τελειώσει την διαδικασία του post production και έχουν αποκτήσει τελική ημερομηνία εξόδου στους κινηματογράφους όλου του κόσμου! Τα καλά νέα είναι πως ανάμεσα στα φιλμ που δεν μπορούμε να περιμένουμε μέχρι να δούμε εχμ, τα παιδιά δεν μπορούν να περιμένουν εννοώ, αρκετά είναι πολυαναμενόμενα sequel αγαπημένων παιδικών ταινιών, άλλα είναι live action μεταφορές μερικών κλασικών ταινιών και κάποια αποκτούν για πρώτη φορά μορφή στο κινηματογραφικό πανί!

Παρακάτω, λοιπόν, μπορείς να δεις ποια θα είναι τα μεγαλύτερα παιδικά blockbuster της χρονιάς, πότε έχει οριστεί η ημερομηνία διανομής τους στις αίθουσες, αλλά και τα trailer (όσα έχουν κυκλοφορήσει), ώστε να προετοιμάσεις τα μικρά σου για τις πιο συναρπαστικές κινηματογραφικές βραδιές!

The Lego Movie 2: The Second Part
Πότε κυκλοφορεί: Φεβρουάριος 2019
Κατάλληλο για: Παιδιά

Πρόκειται για την συνέχεια της πρώτης επιτυχημένης ταινίας LEGO, με τα αστεία ανθρωπάκια και τα διάσημα τουβλάκια να “ζωντανεύουν” και να μπλέκουν σε νέες περιπέτειες.

How to Train Your Dragon: The Hidden World
Πότε κυκλοφορεί: Φεβρουάριος 2019
Κατάλληλο για: Παιδιά και προέφηβους

Άλλο ένα sequel αγαπημένου animation και μάλιστα το τρίτο και τελευταίο μέρος της σειράς ταινιών “Πώς να εκπαιδεύσετε τον δράκο σας”. Πώς θα τελειώσει άραγε η τριλογία που καθηλώνει μικρούς και μεγάλους από το 2010;

Dumbo
Πότε κυκλοφορεί: Μάρτιος 2019
Κατάλληλο για: Παιδιά και προέφηβους

Η πρώτη φορά που η Disney αποφάσισε να μεταφέρει στο πανί την ιστορία του πιο γλυκού ελέφαντα ήταν το 1941. Έκτοτε, το πλέον κλασικό φιλμ δεν γνώρισε άλλη κινηματογραφική απόδοση… έως τώρα! Γιατί ο Dumbo γίνεται live action ταινία και μάλιστα δια χειρός του πιο διάσημου παραμυθά του σινεμά, Tim Burton!

Aladdin
Πότε κυκλοφορεί: Μάιος 2019
Κατάλληλο για: Παιδιά

Όλοι αγαπήσαμε το animation της Disney, με τον Αλαντίν, το Τζίνι και την Πριγκίπισσα Γιασμίν. Ας ετοιμαστούμε τώρα για την live action μεταφορά της, με τον Will Smith να ενσαρκώνει τον ρόλο του παντοδύναμου μπλε τύπου που ζει μέσα σε ένα λυχνάρι!

Toy Story 4
Πότε κυκλοφορεί: Ιούνιος 2019
Κατάλληλο για: Παιδιά

Εννέα ολόκληρα χρόνια μετά την τελευταία ταινία του Toy Story franchise, ο Woody, ο Buzz Lightyear, η Jessie, ο κύριος Πατάτας και η κυρία Πατατούλα, αλλά και όλη η υπόλοιπη υπέροχη παρέα επιστρέφουν! Η ιδέα και μόνο της μεγάλης επαναφοράς είναι συγκινητική, έτσι δεν είναι;

The Lion King
Πότε κυκλοφορεί: Ιούλιος 2019
Κατάλληλο για: Παιδιά

25 ολόκληρα χρόνια (!!!) έχουν περάσει από την κυκλοφορία του Βασιλιά των Λιονταριών στους κινηματογράφους και είναι μία από τις πιο διάσημες, αγαπημένες και επιτυχημένες ταινίες όλων των εποχών. Τώρα, λοιπόν, ο μικρός Simba θα μεγαλώσει μπροστά στα μάτια στην ολοκαίνουρια live action μεταφορά της κλασικής ταινίας από την Disney!

Frozen 2
Πότε κυκλοφορεί: Νοέμβριος 2019
Κατάλληλο για: Παιδιά

Μία από τις μεγαλύτερες εμπορικές επιτυχίες των τελευταίων χρόνων και τυπικό παράδειγμα ταινιών με δυναμικές γυναικείες πρωταγωνίστριες, το αγαπημένο Ψυχρά κι Ανάποδα επιστρέφει στο σινεμά και ετοιμάζεται για άλλη μια φορά να μας μάθει όλους τους στίχους του Let it Go! Σούπερ!

Star Wars: Episode IX
Πότε κυκλοφορεί: Δεκέμβριος 2019
Κατάλληλο για: Προέφηβους και εφήβους

Από το 2015, κάθε δύο χρόνια ξεροσταλιάζουμε έξω από τους κινηματογράφους για την νέα ταινία του πιο διάσημου saga στον κόσμο. Το 2019 είναι μία από αυτές τις χρονιές! End of story!

Read More

And More