Celinununu: Η Celine Dion λανσάρει την πιο ανατρεπτική σειρά παιδικών ρούχων

Πολλές το προσπάθησαν, αρκετές τα κατάφεραν, αλλά λίγες έχουν κάνει… πάταγο. Σε αυτή την τελευταία κατηγορία (του πάταγου!) ανήκει η πολυβραβευμένη τραγουδίστρια Celine Dion, που αποφάσισε να λανσάρει την πρώτη συλλογή παιδικών ρούχων στην καριέρα της. Και ενώ πολλές συνάδελφοι ή και “συνοδοιπόροι” της στην showbiz έχουν επιχειρήσει κατά καιρούς ακριβώς το ίδιο πράγμα, ωστόσο μόνο μια ανατρεπτική καλλιτέχνης, όπως η Καναδή ερμηνεύτρια, μπορούσε να το κάνει τόσο καλά και τόσο επιτυχημένα! Μάλιστα, προκειμένου να ανακοινώσει και να προωθήσει την κυκλοφορία της νέα παιδικής σειράς ρούχων της, με την επωνυμία Celinununu, η Celine Dion δημιούργησε ένα epic βίντεο, το οποίο έχεις την ευκαιρία να παρακολουθήσεις παρακάτω!

Και αν αναρωτιέσαι τι κάνει τόσο ξεχωριστή την συλλογή της Celine, τότε να σου εξηγήσω τι ακριβώς συμβαίνει στο βίντεο του λανσαρίσματος: η οσκαρούχα Dion συλλαμβάνεται μετά την “διάρρηξή” της σε μονάδα νεογνών μιας μαιευτικής κλινικής, επειδή προσπαθούσε να απελευθερώσει τα μωρά από τα στερεότυπα φύλου που τους αναθέτουν οι γονείς τους, όταν τα ντύνουν με ροζ και γαλάζια ρούχα! Υπέροχο; Αστείο; Φανταστικό; Σίγουρα μοναδικό και εξαιρετικά πρωτότυπο. Όπως και να το δεις, πάντως, η τραγουδίστρια και μητέρα τριών παιδιών πιστεύει βαθιά σε αυτή την πεποίθηση, γεγονός που την οδήγησε στην κυκλοφορία μιας ουδέτερης φύλου ή gender-neutral σειράς ρούχων. Μάλιστα, συνεργάστηκε με το εναλλακτικό και επιτυχημένο brand παιδικών ρούχων Nununu για την δημιουργία της συλλογής και γι’ αυτό άλλωστε ονομάστηκε Celinununu!

Τα ρούχα της Celinununu collection είναι για παιδιά από 0 έως 14 ετών και διακρίνονται για την μινιμαλιστική χρωματική παλέτα (άσπρο, μαύρο, γκρι και μπλε), καθώς και για το typography, τα σύμβολα και τα σλόγκαν που φέρουν στις υφάνσεις τους.

ΔΕΣ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ:

Read More

And More