Δύο βιβλία που μιλάνε για τη φιλία και αξίζει να διαβάσει το μικρό σου!

Τα βιβλία είναι επένδυση. Κι ένα υπέροχο χριστουγεννιάτικο δώρο. Ένα βιβλίο -ή περισσότερα- αξίζει να μπει κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο σας. Ιστορίες φιλίας, χρώματα, χαρούμενα παιδικά σκίτσα θα σας ταξιδέψουν στον υπέροχο κόσμο των αγοριών και των κοριτσιών.

Ιστορίες που διαβάζονται λίγο πριν τα μικρά μας πέσουν για ύπνο, βιβλία που θα τους μιλήσουν για τη σημαντικότητα της φιλίας…

Τα κορίτσια – Εκδ. KEY BOOKS
ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ: Lauren Ace – ΕΙΚΟΝΟΓΡΑΦΟΣ: Jenny Løvlie – Τιμή: 14,41€

Κάποτε ήταν ένα δένδρο που μεγάλωνε μικρά κορίτσια…
Τέσσερα κορίτσια συναντιούνται κάτω από μια μηλιά και φυτεύουν τους σπόρους μιας φιλίας που θα κρατήσουν μια ζωή. Ακολουθήστε την ιστορία τους καθώς τα χρόνια περνούν και τα κορίτσια γίνονται γυναίκες.

Μια τρυφερή ιστορία για τη φιλία τεσσάρων κοριτσιών που θα κρατήσει μια ζωή. Μια φιλία γεμάτη αγάπη, χαρές αλλά και λύπες, αισιοδοξία, περηφάνια και δύναμη. Το κάθε κορίτσι είναι διαφορετικό και αυτή είναι η μαγεία της σχέσης τους. Μια σχέση που ανθίζει και εξελίσσεται στο πέρασμα των χρόνων, ενώ τα κορίτσια ακολουθούν τα όνειρά τους, έχοντας η μία την άλλη στο πλευρό τους.

 

 

Τα αγόρια – Εκδ. KEY BOOKS
ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ: Lauren Ace – ΕΙΚΟΝΟΓΡΑΦΟΣ: Jenny Løvlie – Τιμή: 14,41€

Τα αγόρια ήταν φίλοι από τότε που μπορούσαν να θυμηθούν τους εαυτούς τους -και λίγο πιο πριν. Ακολουθήστε τις περιπέτειες των τεσσάρων αγοριών καθώς μεγαλώνουν, δημιουργώντας παντοτινούς δεσμούς φιλίας -ακόμα και αν δοκιμάζονται κάποιες φορές.

Ένα βιβλίο ύμνος στη φιλία τεσσάρων αγοριών, από τη στιγμή που είναι μωρά μέχρι που μεγαλώνουν και γίνονται άντρες. Μια φιλία που δοκιμάζεται καθώς τα χρόνια περνούν, αλλά πάντα αντιμετωπίζουν την όποια δυσκολία με γενναιότητα, αγάπη και ειλικρίνεια. Μια τρυφερή ιστορία που μας υπενθυμίζει πως οι αληθινοί φίλοι θα είναι πάντα δίπλα μας ό,τι και να γίνει.

Read More

And More