Γονείς, μόλις βρέθηκε το κατάλληλο κινητό τηλέφωνο για τα μικρά σας!

Θυμάσαι πώς ήταν τα πράγματα όταν μεγάλωνες; Τα “έξυπνα” τηλέφωνα ήταν ακόμα μια σκέψη στο μυαλό του Steve Jobs και όταν ήθελες να μιλήσεις με τους γονείς σου, ο μόνος τρόπος να τους βρεις ήταν να τους καλέσεις στο σταθερό τηλέφωνο του σπιτιού, ενώ εκείνοι δεν μπορούσαν να σε εντοπίσουν. Και μπορεί τα παιδιά πλέον να μεγαλώνουν σε ένα περιβάλλον που κυριαρχείται από την “εύκολη” τεχνολογία και να εξοικειώνονται μαζί της από πολύ μικρή ηλικία, αλλά ποιος γονιός μπορεί να ρισκάρει σήμερα να εφοδιάσει το μικρό του με ένα smartphone, όταν γνωρίζει πόσο κίνδυνο διατρέχει, αλλά και πόση “ζημιά” μπορεί να κάνει η διαρκής ενασχόληση με τα νέα μέσα; Ταυτόχρονα, όμως, δεν θα ήθελες να γνωρίζεις αν το παιδί σου είναι ασφαλές ή σε χρειάζεται; Και κάπως έτσι, το δίλημμα μεγαλώνει! Ευτυχώς, λοιπόν, που μια εταιρία βρήκε τον τρόπο να φέρει την απαραίτητη ισορροπία: ένα κινητό… walkie talkie! Ονομάζεται Relay και περιορίζει τη χρήση του στο πάτημα ενός κουμπιού! Ένα μικρό και stylish τετράγωνο κουτί σε διάφορες ευφάνταστες αποχρώσεις, μέσω του οποίου τα παιδιά μπορούν να επικοινωνούν με όποιον είναι συνδεδεμένος στο σύστημά του!

Η “μαγεία” του Relay έγκειται στο γεγονός πως περιορίζει την επικοινωνία στην τηλεφωνική σύνδεση, καθώς δεν διαθέτει οθόνη και δεν περιλαμβάνει applications, όπως video games, μέσα κοινωνική δικτύωσης ή οτιδήποτε άλλο συναντάται στις “έξυπνες” συσκευές! Το μόνο που χρειάζεται είναι το μικρό σου να πατήσει το κουμπί για να σε καλέσει ή το αντίστροφο. Και αν ο γονιός δεν θέλει να κουβαλάει περισσότερες συσκευές μαζί του, από τη στιγμή που έχει ήδη ένα κινητό τηλέφωνο, το Relay έχει δικό του app για συσκευές Android και iOS, ώστε να συνδέεται αυτόματα μαζί τους! Από το smartphone σου, λοιπόν, θα μπορείς να καλέσεις τη συσκευή Relay του παιδιού ή να απαντήσεις στην κλήση του! Και αν αυτά δεν είναι αρκετά, μάθε πως το Relay έχει ενσωματωμένο GPS, ώστε να μπορείς να εντοπίσεις το παιδί, εάν χρειαστεί, με τη βοήθεια του app που έχεις στο κινητό σου!

Επιπλέον, το κινητό walkie talkie είναι αδιάβροχο, διαθέτει ισχυρή μπαταρία μακράς διάρκειας, έχει την εμβέλεια ενός τηλέφωνου και η επιφάνειά του είναι επενδυμένη με ελαστικό υλικό, ώστε να προστατεύεται από κραδασμούς και χτυπήματα!

Read More

And More