Η Nestle Ελλάς πραγματοποιεί δωρεά 6 ΜΕΘ στο Νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία

Η περίοδος που διανύουμε είναι ίσως η πιο δύσκολη, τόσο για εμάς και τα αγαπημένα μας πρόσωπα, όσο και για το Σύστημα Υγείας, το οποίο δοκιμάζει τις δυνάμεις του, προκειμένου να εξασφαλίσει ότι όλοι θα είμαστε ασφαλείς. Με τη υγεία να είναι η πρώτη σου σκέψη, θέλεις να αισθάνεσαι ότι δεν θα συμβεί τίποτα κακό σε εσένα, την οικογένεια και τον συνάνθρωπο σου.

Ένα κομμάτι, λοιπόν, της ελληνικής οικογένειας έρχεται να τη στηρίξει σε μία κρίσιμη περίοδο. Η Nestlé Ελλάς, η οποία έκανε την πρώτη της εμφάνιση στο οικογενειακό τραπέζι πριν από περίπου 120 χρόνια, δείχνει ότι νοιάζεται. Για σένα, για μένα και για τα παιδιά. Ανταποκρινόμενη στις δύσκολες συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί, η Nestlé Ελλάς συμμετέχει ξανά – σημείωσε ότι την περίοδο του πρώτου lockdown είχε προχωρήσει στη δωρεά ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού στο Νοσοκομείο Αθηνά – στην προσπάθεια ενίσχυσης του Εθνικού Συστήματος Υγείας με σύγχρονα μηχανήματα και εξοπλισμό. Έτσι, προχωρά στη δωρεά 6 παιδιατρικών Μονάδων Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) στο μοναδικό δημόσιο Παιδοκαρδιοχειρουργικό Κέντρο του ΓΝΠΑ «Η Αγία Σοφία». Μέσα από την κίνηση αυτή, θα δημιουργηθούν 3 νέες παιδιατρικές Μονάδες Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) και θα αναβαθμιστούν πλήρως άλλες 3 υπάρχουσες, αφήνοντας έτσι μια μόνιμη παρακαταθήκη για το νοσοκομείο και το σύστημα υγείας στην ιατρική περίθαλψη των παιδιών.

Καταλαβαίνεις, λοιπόν, ότι η Nestlé ως ενεργό μέλος της κοινωνίας, επιθυμεί να συμβάλλει στην κάλυψη αναγκών της. Τώρα, που έχουμε όλοι συνειδητοποιήσει ότι όταν έχεις την υγεία σου, μπορείς να κάνεις τα πάντα. Τώρα, που χρειάζεται να ατενίσεις το μέλλον με αισιοδοξία. Με ελπίδα και όραμα. Τώρα, που βάζεις τα θεμέλια για ένα καλύτερο μέλλον.

Εσύ, πόσο αισιόδοξη αισθάνεσαι σήμερα;

***Sponsored by Nestlé