Η γέννηση των πρώτων δύο παιδιών στην Ελλάδα με την εφαρμογή Συστημάτων Τεχνητής Νοημοσύνης είναι γεγονός

Είναι μοναδικό όταν η επιστήμη και η τεχνολογία υλοποιούν ακόμα και το πιο απατηλό σου όνειρο. Εκείνο που πίστευες ότι δύσκολα θα καταφέρεις να υλοποιήσεις. Από το πιο απλό μέχρι το να γίνεις μαμά. Το τελευταίο ίσως να σε ταλαιπωρεί. Τα νέα πάντως είναι ευχάριστα και με το μέρος σου. Και αυτό, γιατί, πριν από λίγες ημέρες η Institute of Life – ΙΑΣΩ έφερε στον κόσμο τα πρώτα δύο παιδιά – που γεννήθηκαν στην Ελλάδα – με την εφαρμογή Συστημάτων Τεχνητής Νοημοσύνης (Artificial Intelligence).

Τεχνητή Νοημοσύνη και το βλέμμα στραμμένο στο… μέλλον
Οι εφαρμογές Τεχνολογιών Τεχνητής Νοημοσύνης είναι το μέλλον. Έρχονται για να βοηθήσουν όλες μας που επιθυμούμε να μεγαλώσουμε την οικογένεια μας, αλλά δυσκολευόμαστε μέσω της φυσιολογικής διαδικασίας. Κράτησε στο πίσω μέρος του μυαλού σου ότι αναμένεται να αποκτήσουν κυρίαρχο ρόλο τα επόμενα χρόνια και στην Υποβοηθούμενη Αναπαραγωγή.

Τα συστήματα αυτά αποτελούν πολύτιμο εργαλείο για τους έμπειρους εμβρυολόγους και ιατρούς και βοηθούν ακόμα και στις πιο δύσκολες περιπτώσεις Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής. Ναι, ο συνδυασμός των ειδικών και της τεχνολογικής προόδου μπορεί να κάνει θαύματα. 

Πώς λειτουργούν;
Μιας και είναι ο σύμμαχος σου, τι θα έλεγες να μάθεις πώς λειτουργεί, προκειμένου να αισθάνεσαι πιο σίγουρη και ήρεμη; Οι εφαρμογές Τεχνητής Νοημοσύνης αξιολογούν αρχικά ένα μεγάλο μέρος των χαρακτηριστικών κάθε εμβρύου μη ορατών στο ανθρώπινο μάτι και στη συνέχεια βοηθούν στην επιλογή του εμβρύου με τις μεγαλύτερες πιθανότητες εμφύτευσης, στο ενδομήτριο της υποψήφιας μητέρας, με ποσοστό ακρίβειας που αγγίζει το 92,5%. 

Οι ειδικοί σε πρώτο πλάνο
Η Institute Of Life – ΙΑΣΩ εξελίσσεται. Συνεργάζεται με ειδικούς παγκοσμίου φήμης, ακούει τις ανακαλύψεις και τις σκέψεις τους, τις αφουγκράζεται και προχωρά στην υλοποίηση τους, με στόχο να βοηθήσει. Έτσι, έχει συνάψει συνεργασία με τον παγκοσμίου φήμης Κλινικό Εμβρυολόγο Dr. Jacques Cohen, αποτελώντας την πρώτη μονάδα στην Ελλάδα που καινοτομεί με την εφαρμογή τεχνολογιών Τεχνητής Νοημοσύνης (Artificial Intelligence) στο χώρο της Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής. 

Ένα ακόμα βήμα
Το Σύστημα Τεχνητής Νοημοσύνης ERICA (Embryo Ranking Intelligent Classification Algorithm), που πρώτη στην Ελλάδα έφερε η Institute of Life – ΙΑΣΩ σε συνεργασία με την ομάδα του Jacques Cohen, μέσω της συλλογής μεγάλου όγκου δεδομένων, ανάλυσης εικόνας και έξυπνου λογισμικού, βοηθάει στη λήψη κρίσιμων αποφάσεων για τη διαδικασία διάγνωσης και θεραπείας των ζευγαριών. Με απλά λόγια, σε φέρνει πιο κοντά στην υλοποίηση των προσδοκιών σου και στη δημιουργία μίας πιο ευτυχισμένης ζωής. 

Πλέον, στην προσπάθεια σου να γίνεις μαμά δεν είσαι μόνη. Η Institute of Life – ΙΑΣΩ είναι στο πλευρό σου. Και σε κάθε ζευγάρι που καταβάλλει τη δική του προσπάθεια να αποκτήσει παιδί αξιοποιώντας την πρόοδο της τεχνολογίας.