New Year New Trends: Αυτές είναι οι μεγαλύτερες τάσεις στα κοριτσίστικα ρούχα για το 2019

Οι τάσεις στην διακόσμηση, οι τάσεις στα βερνίκια νυχιών, τα πιο εντυπωσιακά φορέματα που θα δούμε μέσα στην ερχόμενη χρονιά και οι μεγαλύτερες τάσεις στα πουλόβερ. Διανύουμε την περίοδο με τα περισσότερα trend forecasts, μιας και βρισκόμαστε στο μεταίχμιο: μόλις αποχαιρετήσαμε… τον παλιό τον χρόνο και υποδεχτήκαμε το αισιόδοξο 2019! Ανάμεσα, λοιπόν, σε όλες αυτές τις προβλέψεις για την νέα χρονιά, έχουμε και εκείνη που αφορά στα παιδικά ρούχα και συγκεκριμένα στην “κοριτσίστικη” μόδα!

Και ενώ σίγουρα θα σκέφτεσαι πως οι τάσεις στα παιδικά ρούχα είναι “ανώφελες” εξαιτίας της ραγδαίας σωματικής ανάπτυξης των μικρών σου, παρ’ όλα αυτά, φαντάσου πόσο πιο εύκολη θα είναι η επόμενη βόλτα στα μαγαζιά, τώρα που ξέρεις σε τι γραμμές θα κινηθείς!

Παρακάτω, λοιπόν, σου συγκέντρωσα τα μεγαλύτερα fashion trends για κορίτσια που θα δούμε μέσα στην χρονιά! Καλά ψώνια!

 

Καρό… παντού

Είναι το pattern που επαναλαμβάνεται κάθε φθινόπωρο και χειμώνα, ωστόσο στα παιδικά ρούχα πολλοί μπορεί να απέφευγαν το καρό, έχοντας την εντύπωση πως πρόκειται για ένα πιο… ενήλικο σχέδιο. Πλέον, όμως, το καρό αποκτά πολλές διαφορετικές αποχρώσεις και πλέξεις και κατακτά τον κόσμο των παιδικών ρούχων!

 

Αρχιτεκτονικές λεπτομέρειες

Μπορεί να μην σου ταιριάζει κάτι τόσο “design” με το παιδικό ένδυμα, ωστόσο αν το κατατάξεις στην σωστή κλίμακα, θα καταλάβεις πως πρόκειται για μια πολύ stylish και ταυτόχρονα χρηστική προσθήκη στα παιδικά ρούχα!

 

Φόρεμα σαλοπέτα

Το farm house στυλ έχει μπει δυναμικά στις ζωές μας τα τελευταία χρόνια και τώρα ήρθε η ώρα να στοχεύσει στην γκαρνταρόμπα των παιδιών! Έτσι, οι σαλοπέτες, αλλά και τα τζιν φορέματα με τιράντες γίνονται must have items για την stylish κόρη σου!

 

Faux γούνα σε ζακέτες και παλτό

Λίγο οι χαμηλές θερμοκρασίες (λίγο τα λόγια του παπά) και οι γούνες γίνονται απαραίτητο πανωφόρι για τα κορίτσια κάθε ηλικίας! Φυσικά και δεν μιλάμε σε καμία περίπτωση για φυσική, αλλά για faux γούνες, που μάλιστα θυμίζουν περισσότερο λούτρινο κουκλάκι!

 

Κεντητές λεπτομέρειες

Με το boho chic στυλ να επικρατεί τα τελευταία χρόνια στις τάσεις της μόδας, τα κεντήματα γίνονται άλλο ένα fashion statement στα παιδικά ρούχα! Έτσι, θα αρχίσεις να βλέπεις ολοένα και περισσότερα κεντητά ρούχα, με μικρές ή μεγαλύτερες λεπτομέρειες.

 

Μποτάκια sneakers

Τα sneakers είναι ίσως τα αγαπημένα παπούτσια όλων των παιδιών, αφού είναι και τα πιο άνετα για το σχολείο και τις βόλτες! Και φέτος, λοιπόν, τα αθλητικά μποτάκια θα γίνουν η νέα μεγάλη αδυναμία των κοριτσιών!

 

Leopard print

Όταν τα κορίτσια βλέπουν την μαμά να φοράει συνεχώς λεοπάρ, τότε σίγουρα θα έρθει η στιγμή που θα ζητήσουν να το φορέσουν και εκείνα! Αυτή η στιγμή είναι τώρα, μιας και το leopard print “εισβάλει” και στην παιδική μόδα!

Read More

And More