Οι παιδικές ταινίες που παίζουν αυτό το ΠΣΚ στην τηλεόραση και δεν πρέπει να χάσει το μικρό σου

Βρισκόμαστε μία ακριβώς εβδομάδα πριν από την πιο αγαπημένη γιορτή όλων των μικρών παιδιών. Ναι, την άλλη Παρασκευή είναι Χριστούγεννα. Η τηλεκπαίδευση σύντομα θα μπει σε μία προσωρινή παύση, οι ασκήσεις και το διάβασμα στην άκρη και η χαλάρωση θα επανέλθει στη ζωή του μικρού σου. Ακόμα και φέτος που θα είμαστε σπίτι. Πριν από τις γιορτές, μπορείς να κάτσεις με το μικρό σου στον καναπέ, να ετοιμάσετε ποπ – κορν και να δείτε μερικές αγαπημένες ταινίες. Αλήθεια, τι παίζει αυτό το ΠΣΚ στην τηλεόραση;

Το Πάρκο των Θαυμάτων
Παρασκευή 21:00 στο OPEN TV

Μια 8χρονη με ταλέντο στις μηχανολογικές εφευρέσεις δημιουργεί με τη φαντασία της ένα εντυπωσιακό λούνα παρκ που όμως, όπως ανακαλύπτει, ζωντανεύει. Όταν το αγαπημένο της πάρκο κινδυνεύσει, μόνο εκείνη μπορεί να σώσει τη δημιουργία της με τη βοήθεια της ασταμάτητης φαντασίας της και των πολύ ξεχωριστών φίλων της. Η κεντρική ηρωίδα είναι η 8χρονη Τζουν, ένα πανέξυπνο και δραστήριο κορίτσι με κόκκινα μαλλιά που διψάει για περιπέτεια. Η κινηματογραφική της ιστορία ξεκινάει όταν σχεδόν καταστρέφει τη γειτονιά της με το roller coaster που φτιάχνει στην αυλή της για να παίξουν εκείνη και ο καλύτερός της φίλος Μπάνκι. 

Αρχηγός από κούνια
Παρασκευή 21:00 στο STAR

Δεν τίθεται ερώτημα για το ποιος είναι το αφεντικό σε αυτήν την οικογένεια. Από τη μέρα που κατέφτασε ο μικρός του αδερφός, ο επτάχρονος Τιμ ήξερε ότι αυτό το μωρό θα ήταν μπελάς. Όμως, καθώς ο Τιμ ξεκινά μια αποστολή να κάνει την αγάπη των γονιών και πάλι δική του και μόνο δική του, ανακαλύπτει μια μυστική συνομωσία που απειλεί να καταστρέψει την ισορροπία της αγάπης στον κόσμο -και αυτό το τολμηρό μωρό, που υποτίθεται ότι είναι αδελφός του, είναι στο κέντρο της συνομωσίας αυτής. Τώρα πρέπει να συνεργαστούν για να σταματήσουν το σατανικό αυτό σχέδιο, να σώσουν τους γονείς τους, να αποκαταστήσουν την τάξη στον κόσμο και να αποδείξουν ότι η αγάπη είναι μια άπειρη δύναμη.

Ο Τελευταίος Μεγάλος Ήρωας
Σάββατο 14:45 στον ΣΚΑΪ

Ο 11χρονος Ντάνι είναι φανατικός θαυμαστής του Τζακ Σλέιτερ, πρωταγωνιστή ταινιών δράσης. Όταν ένας ηλικιωμένος φίλος του, που δουλεύει σε κινηματογραφική αίθουσα, του δίνει ένα μαγικό εισιτήριο που του είχε χαρίσει κάποτε ο μάγος Χουντίνι, ο Ντάνι μεταφέρεται μαγικά μέσα στη δράση της ταινίας όπου πρωταγωνιστεί ο αγαπημένος του ηθοποιός. Και οι μεγάλες περιπέτειες ξεκινούν!

Ο Χιονάνθρωπος
Σάββατο 15:15 στο STAR 

Ο Τζακ Φροστ είναι επαγγελματίας μουσικός και βασικός ερμηνευτής της ομώνυμης μπάντας. Οι περιοδείες με το συγκρότημα τον απομακρύνουν συχνά από το σπίτι του με αποτέλεσμα να μην μπορεί να κρατά τις υποσχέσεις που δίνει στον εντεκάχρονο γιο του. Η τελευταία υπόσχεση του Τζακ στο γιο του ήταν πως θα περάσουν τα Χριστούγεννα όλοι μαζί αλλά δεν καταφέρνει να την τηρήσει, καθώς επιστρέφοντας σπίτι ο Τζακ σκοτώνεται σε αυτοκινητιστικό. Ένα χρόνο μετά θα συμβεί κάτι μαγικό. Ο Τζακ Φροστ επιστρέφει στη ζωή σαν χιονάνθρωπος κι έχει τη δυνατότητα να επανορθώσει απέναντι στο γιο του.

Paddington 2
Σάββατο 17:45 στο STAR

Ο αρκούδος Πάντινγκτον έχει πλέον εγκατασταθεί με την οικογένεια Μπράουν, όπου έχει γίνει δημοφιλές μέλος της κοινότητας του Γουίντσορ Γκάρντενς, απλώνοντας παντού χαρά και… μαρμελάδα. Καθώς αποζητά το τέλειο δώρο για τα 100 χρόνια της αγαπημένης του θείας Λούσι, ο Πάντινγκτον εντοπίζει ένα μοναδικό παιδικό βιβλίο με εικόνες στην αντικερί του κύριου Γκρούμπερ, ξεκινώντας μια σειρά από περίεργες δουλειές για να καταφέρει να το αγοράσει. Αλλά κάποιος κλέβει το βιβλίο και μόνο ο Πάντινγκτον και οι Μπράουν μπορούν να ξεσκεπάσουν τον κλέφτη.

Οι Απίθανοι
Σάββατο 21:00 στο STAR

Ο σούπερ ήρωας κύριος Απίθανος εξαναγκάζεται από το κράτος να αποσυρθεί από την δράση, γίνεται ασφαλιστής και πλήττει αφόρητα. Ενώ η γυναίκα του και τα παιδιά του -επίσης σούπερ ήρωες- προσπαθούν να προσαρμοστούν σε μια φυσιολογική ζωή των προαστίων, εκείνος αναλαμβάνει κρυφά μια νέα, επικίνδυνη αποστολή που όμως βάζει όλη την οικογένεια σε μπελάδες.

Η Μαίρη Πόπινς επιστρέφει!
Σάββατο 22:00 στον ALPHA

Η καλύτερη και πιο αγαπημένη νταντά όλων των εποχών, Μαίρη Πόπινς, επιστρέφει στον Λονδίνο της μεγάλης ύφεσης, για να σκορπίσει για μια ακόμη φορά την μαγεία της. Στο σίκουελ της αγαπημένης ταινίας της Disney, τα παιδιά της οικογένειας Μπανκς, Τζέιν και Μάικλ, έχουν πια μεγαλώσει και η αινιγματική νταντά καλείται να τα βοηθήσει να αντιμετωπίσουν οικονομικά προβλήματα και απώλειες, αλλά κυρίως να δώσει ξανά χρώμα στις γκρίζες ημέρες της οικογένειας τους.

Ταξιδιώτες της συμφοράς
Κυριακή 14:00 στο MEGA

Το πρόσφατο ειδύλλιο ανάμεσα στον εργένη Νικ και τη Σούζαν, χωρισμένη και μητέρα δύο παιδιών, απειλείται! Καθώς η Σούζαν είναι αναγκασμένη από τη δουλειά της να βρίσκεται στο Βανκούβερ την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, ο Νικ προσφέρεται να συνοδέψει τα παιδιά της ως εκεί! Τα πιτσιρίκια, όμως, που δεν συμπάθησαν ποτέ κανέναν φίλο της μαμάς τους, είναι αποφασισμένα να του κάνουν τη διαδρομή μαρτύριο….

Ψυχρά και ανάποδα
Κυριακή 21:00 στον ALPHA

Η θαρραλέα και ατρόμητη πριγκίπισσα Άννα ξεκινά ένα επικό ταξίδι για να βρει την Παγωμένη Βασίλισσα, που δεν είναι άλλη από την αποξενωμένη αδελφή της Έλσα. Σκοπός της είναι να λύσει τα μάγια που ταλαιπωρούν το βασίλειο των γονιών τους. Για να τα καταφέρει, θα χρειαστεί τη βοήθεια του Κριστόφ, ενός τραχύ νεαρού, που γνωρίζει από τους κινδύνους των χιονισμένων βουνών. Δεν είναι όμως μόνο τα καιρικά φαινόμενα, που πρέπει να αντιμετωπίσουν, αλλά και τα… μαγικά φαινόμενα, που θα εμφανιστούν, για να δυσκολέψουν το ταξίδι τους. Μόνοι σύμμαχοι σε αυτή την προσπάθεια, θα είναι ο Σβεν, ο κατοικίδιος τάρανδος του Κριστόφ, αλλά και ο αισιόδοξος χιονάνθρωπος Όλαφ. Είναι όμως αυτοί αρκετοί, για να αντιμετωπίσουν το θυμό και την οργή της Παγωμένης Βασίλισσας, που έχει τη δύναμη να χειρίζεται το χιόνι και να προκαλεί τυφώνες και χιονοθύελλες, ανάλογα με τις διαθέσεις της;

 

Read More

And More