Παιδικά μαγιό: Τα πιο stylish και χαρούμενα μαγιό για τους μικρούς μπόμπιρες!

Τι κι αν το ημερολόγιο λέει πως είναι ακόμα νωρίς; Ο υδράργυρος μας έχει πείσει (ναι, ναι, τα πρώτα 35άρια είναι προ των πυλών) πως η λύση είναι μία και θα πάμε παραλία! Γιατί, ακόμη κι αν εσύ αντιστέκεσαι, θεωρώντας πως δεν έχει έρθει ακόμα η ώρα, για ρίξε μια ματιά εκεί δίπλα σου… Μήπως βλέπεις το μικρό σου να έχει φορέσει το καπέλο, να έχει κρεμάσει στο λαιμό τα γυαλιά ηλίου του, να κρατάει τα κουβαδάκια και τα φτυαράκια του και να σε κοιτάζει με βλέμμα γεμάτο ανυπομονησία; Αυτό σημαίνει πως θέλεις δεν θέλεις θα πρέπει να πάρεις το δρόμο προς τη θάλασσα! Από εδώ και πέρα, λοιπόν, τίποτα δεν θα σας σταματήσει από το να ευχαριστηθείτε τη θάλασσα, τον ήλιο (με προσοχή πάντα!) και να χαλαρώσετε στις παραλίες! Και επειδή το Σαββατοκύριακο μας περιμένει όλους στην επόμενη γωνία, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να προετοιμαστείς!

Ποια είναι, όμως, τα απαραίτητα “σύνεργα” για την παραλία; Θάλασσα και αμμουδιά δεν γίνεται χωρίς τα κατάλληλα αξεσουάρ! Πρώτο βήμα, λοιπόν, για την επίσημη έναρξη του καλοκαιριού είναι η αγορά των παιδικών μαγιό! Βλέπεις, με τόσο ραγδαίους ρυθμούς ανάπτυξης που χαρακτηρίζουν τα παιδιά, τα περσινά μαγιό θα μοιάζουν με ρούχα… κούκλας! Γι’ αυτό και σήμερα σου συγκέντρωσα τα πιο stylish και χαρούμενα παιδικά μαγιό, για τους μικρούς μπόμπιρες και τα ανένδοτα ζιζάνια που ανυπομονούν να… ξεχυθούν στην παραλία!

Κάνε, λοιπόν, κλικ εδώ για να δεις τα πιο playful παιδικά μαγιό της φετινής σεζόν που θα καλύψουν ακόμη και τα πιο “απαιτητικά” γούστα!

And More