Παιχνίδια παντού: Μία εύκολη μέθοδος για να τακτοποιείς την ακαταστασία του μικρού σου

Πώς καταλαβαίνεις ότι σε ένα σπίτι ζουν παιδιά; Όταν πατάς τουβλάκια LEGO με το που μπαίνεις στο χώρο, όταν πας να καθίσεις στον καναπέ και προσπαθείς να αποφύγεις τα ρομποτάκια που καραδοκούν σε μαξιλάρια και βραχίονες, όταν θέλεις να ακουμπήσεις το ποτήρι στο τραπεζάκι του σαλονιού και δεν βρίσκεις χώρο από τα εκατοντάδες παιχνίδια που είναι αραδιασμένα εκεί και όταν φεύγοντας βρίσκεις πλαστελίνη στο παντελόνι σου. Γιατί, αυτό συνεπάγεται η ζωή με ένα παιδί και κάθε μητέρα το γνωρίζει καλά! Ευτυχώς, όμως, υπάρχει μία μέθοδος για κάθε αντίστοιχο… βομβαρδισμό παιχνιδιών, είναι πανεύκολη και όλες οι μαμάδες θα την λατρέψουν!

Τι θα χρειαστεί να κάνεις:

1.Εφοδιάσου με μία πάνινη τσάντα για κάθε χώρο του σπιτιού.

2.Βάλε ταμπέλες σε κάθε τσάντα με τον χώρο στον οποίο αντιστοιχεί, όπως παιδικό δωμάτιο, playroom, μπάνιο, σαλόνι ή βεράντα, γράφοντας πάνω στο πανί με χρωματιστούς μαρκαδόρους.

Και ποια είναι η μέθοδος:

1.Μετά το τέλος κάθε παιχνιδιού, πάρε τις τσάντες και άρχισε να τοποθετείς μέσα κάθε αντικείμενο που ανήκει στο αντίστοιχο δωμάτιο.

2.Έπειτα, επέστρεψε τα παιχνίδια στον χώρο που ανήκουν, δηλαδή τα φορτηγάκια στο playroom, τα παπάκι στο μπάνιο και τα φτυαράκια στο μπαλκόνι.

Ποιος είναι ο στόχος:

Πέρα από ένα τακτοποιημένο σπίτι, στην πορεία θα πρέπει να μάθεις στο μικρό σου να κάνει μόνο του αυτή την δουλειά, κάθε φορά που τελειώνει το παιχνίδι του!

 

Read More

And More