Πάμε σινεμά; Οι παιδικές ταινίες που ανυπομονούμε να δούμε τη φετινή χρονιά!

Το πολυαγαπημένο ΣΚ πλησιάζει. Για την ακρίβεια, είναι πιο κοντά μας από ποτέ. Νιώθουμε την ανάσα του και αυτό μόνο χαμογέλα δημιουργεί. Και σε σένα και στο παιδάκι σου, που νιώθει το βάρος του σχολείου να φεύγει από πάνω του. Γιατί, Σαββατοκύριακο σημαίνει ένα πράγμα: χαλάρωση.

Ποιος είναι ένας ευχάριστος τρόπος να περάσεις τα δύο πιο αγαπημένα απογεύματα της εβδομάδας; Μα, φυσικά, να πάρεις το παιδάκι σου από το χέρι και να δείτε μία ταινία στον κινηματογράφο.

 

Σήμερα, λοιπόν, σου έχω συγκεντρώσει τις πιο πολυαναμενόμενες παιδικές ταινίες για όλη την οικογένεια (στο τέλος θα βρεις κάτι που θα σε χαροποιήσει πολύ) 

 

Sonic

Ποιος μπορεί να ξεχάσει τον πιο δημοφιλή σκαντζόχοιρο των παιδικών του χρόνων; Χωρίς να προκαλεί καμία εντύπωση στο παιδικό μάτι το μπλε του χρώμα, ο Sonic έγινε πολύ γρήγορα ο σούπερ – ήρωας που κάθε μικρό αγοράκι ήθελε να γίνει, μεγαλώνοντας. Δικαιωματικά. Σειρές κινουμένων σχεδίων, αμέτρητα video και online games, τώρα και σε ταινία. Στους κινηματογράφους στα τέλη του επόμενου μήνα.

Peter Rabbit 2: Ο λαγός το ‘σκάσε

Κυλιέται στους αγρούς και προκαλεί μόνο προβλήματα. Στα άλλους λαγούς και στην οικογένεια του. Σε σένα και το μικρό σου, όμως; Mόνο γέλιο! Η ταινία αναμένεται να”βγει” στις αίθουσες στα τέλη Μαρτίου ή τις αρχές Απριλίου. Ό,τι πρέπει για τις ημέρες χαλάρωσης του Πάσχα, δηλαδή!

Mulan

Η ηρωίδα, πρότυπο κάθε μικρού κοριτσιού, επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη. Και αν κρίνουμε από το τρέιλερ, η επιστροφή της θα είναι άκρως εντυπωσιακή (και περιπετειώδης). Ο αυτοκράτορας της Κίνας διατάζει ότι ένας άντρας ανά οικογένεια πρέπει να υπηρετήσει το στρατό, για να υπερασπιστεί τη χώρα από τους εισβολείς. Η Mulan παίρνει τη θέση του άρρωστου πατέρα της. Και η περιπέτεια ξεκινά στις 26 Μαρτίου!

Ο Μυστικός Κήπος

Αν το μικρό σου αγαπάει τα βιβλία, τότε θα την απολαύσει με όλη του την καρδιά. Το κλασσικό, πλέον, βιβλίο, του Frances Hodgson Burnett επιστρέφει στο σινεμά την ερχόμενη Άνοιξη. Η μικρή και ορφανή Μαίρη, ξαφνικά, μία ημέρα, θα ανακαλύψει το δικό της μυστικό (μαγικό και ονειρεμένο) κήπο. Και θα χαμογελάσει ξανά!

Scoob! (Scooby – Doo)

Ναι, καλά διάβασες! Ο, αγαπημένος όλων, σκύλος γίνεται ταινία ξανά και, με τον τρόπο αυτό, επιστρέφει στις καρδιές μικρών και μεγάλων, αλλά και στην καθημερινότητα μας. Μόνο που με αυτή την ταινία, θα τον γνωρίσουμε ακόμα καλύτερα και θα καταλάβουμε ποιος είναι. Έρχεται στις 14 Μαΐου.

Μπομπ Σφουγγαράκης: Επιχείρηση Διάσωσης

Ο Μπομπ Σφουγγαράκης, ο καλύτερος φίλος του Πάτρικ Αστέρη και η υπόλοιπη συμμορία από το Βυθό του Μπικίνι έρχονται στη μεγάλη οθόνη στην πρώτη ολοκληρωτικά CGI ταινίας της σειράς. Όταν ο Γκάρι, το αγαπημένο κατοικίδιο σαλιγκάρι του Μπομπ, πέφτει θύμα απαγωγής, ο Μπομπ μαζί με τον Πάτρικ ξεκινούν μια επική περιπέτεια στη Χαμένη Πόλη της Ατλαντίδας για να φέρουν τον Γκάρι πίσω στο σπίτι. Καθώς περιπλανιούνται στις απολαύσεις και τους κινδύνους αυτής της επικίνδυνης και ξεκαρδιστικής αποστολής διάσωσης, ο Μπομπ και οι φίλοι του αποδεικνύουν ότι δεν υπάρχει τίποτα ισχυρότερο από τη δύναμη της φιλίας. Αναμονή έως τις 21 Μαΐου.

Minions: The Rise Of Gru

Τα αγαπώ. Εγώ και κάθε παιδί.Και κάθε ενήλικας, πιστεύω. Είναι γλυκά, με μάτια που σε κοιτούν και μιλούν στη ψυχή σου. Στην ταινία αυτή, το βάρος πέφτει στο αφεντικό τους. Όμως, αυτό δε σημαίνει, ότι το φετινό καλοκαίρι δε θα απολαύσουμε τα κίτρινα πλασματάκια μας.

Οι Ευχούληδες σε παγκόσμια περιοδεία!

Tα Trolls στη ζωή μας επιστρέφουν και την καρδιά μας σαγηνεύουν. Σε αυτή την ταινία, η Πόπη και ο Μπραντς θα ανακαλύψουν ότι στον κόσμο αυτό υπάρχουν ακόμη πέντε φυλές Ευχούληδων. Ναι, δεν είναι μοναδικοί πάνω στη γη. Κάθε μία φυλή έχει και διαφορετικό ταλέντο στη μουσική: Funk, Disco, Classic, Mainstream Pop, Rock και Country. Όλοι μαζί σε μία συγκλονιστική συναυλία που δεν πρέπει να χάσεις! Στις 9 Απριλίου στους κινηματογράφους. 

 

Και τώρα η… έκπληξη! (Οι δύο ταινίες που “βγήκαν” στις αίθουσες τις προηγούμενες ημέρες)

 

Ενωμένες Πατούσες

Μία παρέα από κακομαθημένα, εγωιστικά κατοικίδια, με αρχηγό τη λουσάτη γάτα Μπελ, βρίσκουν τον μπελά τους, όταν οι μηχανές που διοικούν τη Ρόμπο Σίτι, την υπερσύγχρονη μητρόπολη στην οποία ζουν και βασιλεύουν, εκτροχιάζονται και παίρνουν την εξουσία, με αποτέλεσμα να το σκάσουν όλοι οι άνθρωποι για να σωθούν. Χωρίς αφεντικά πια, η Μπελ, ο φασιαριόζικος ποταμόχοιρος Σόφι και το καμαρωτό κανίς Ρονάλντο, που έχουν συνηθίσει σε μία ζωή άνεσης και πολυτέλειας, πρέπει να συμμαχήσουν με τον αδέσποτο σκύλο Ρότζερ και τον φιλαράκο του Μπομπ, το μόνο φιλικό ρομπότ στην πόλη. Μόνο ενωμένα μπορούν να επιβιώσουν και να σώσουν τα σπίτια τους, την πόλη και ίσως ολόκληρο τον κόσμο. Στους κινηματογράφους από την Tanweer!

Dolittle 

Η κλασσική ταινία των 90s επέστρεψε με πρωταγωνιστή τον Robert Downey Jr. Σε αυτή την ταινία, δεν πετά, ούτε έχει φτερά, αλλά μπορεί, όμως, να μιλά με τα ζώα. Τα καταλαβαίνει και τον καταλαβαίνουν. Η ιστορία εξελίσσεται μέσα από τα μάτια ενός μικρού αγοριού. Η συνάντησή του με τον Ντούλιτλ θα είναι καθοριστική, καθώς μαζί του και με μια παρέα απίθανων ζώων θα μπουν σε μια υπέροχη περιπέτεια διάσωσης και λύτρωσης, σε μια ταινία που μιλάει απευθείας στην παιδική φαντασία, έχοντας πάντα σαν σημείο αναφοράς την κλασική ταινία του 1967, με τον Ρεξ Χάρισον. Περισσότερα αυτή τη στιγμή στους κινηματογράφους!

Pop-Corn και είσαστε έτοιμοι!

Read More

And More