Site icon TLIFE

Πάτα Play: Οι παιδικές πασχαλινές ταινίες που θα απολαύσουν μικροί και μεγάλοι!

Εσύ χαλαρή στον καναπέ, μόλις έχεις τελειώσει τις δουλειές του σπιτιού. Μετά από 5 – 10 λεπτά, το παιδί έρχεται να καθίσει δίπλα σου, γιατί θέλει την παρέα σου. Στο δεξί σου χέρι, κρατάς το τηλεκοντρόλ (που σου φωνάζει: “Πάτησε με”). Στο αριστερό σου, έχεις το μπολ με το λαχταριστό Pop – Corn. Μήπως αυτήν την περιγραφή την έχεις ζήσει όχι μία και δύο, αλλά πολύ περισσότερες φορές τον τελευταίο μήνα; Απολύτως λογικό, αφού είναι η πιο αγαπημένη συνήθεια (και ο πιο ευχάριστος τρόπος να περάσει η ώρα στο σπίτι) μικρών και μεγάλων.

Τι θα έλεγες, λοιπόν, για ένα μαραθώνιο παιδικών ταινιών, με βασικό θέμα το Πάσχα; Πάτα “Play” στις ταινίες που θα σε βάλουν στο κλίμα των ημερών!

Ice Age: The Great Egg-Scapade 

Επειδή ο Manny είναι στον… πάγο, δεν μπορείς να απολαύσεις τις περιπέτειες του και τώρα που η θερμοκρασία ανεβαίνει; Σε αυτή την ταινία, όμως, κυνηγάει πολύχρωμα πασχαλινά αβγά!

Οι περιπέτειες του Wallace & Gormit

Τι συμβαίνει, όταν δύο πολύ καλοί φίλοι, αφήνουν το βραβευμένο λαχανόκηπο τους και αποφασίζουν να βοηθήσουν ένα παιχνιδιάρικο λαγουδάκι να ανακαλύψει την πόλη; Το αποτέλεσμα; Βραβευμένο με Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας Κινουμένων Σχεδίων.

Peter Rabbit

Μπορεί να μην αναφέρεται ξεκάθαρα στο Πάσχα, όμως, η συγκεκριμένη ταινία είναι γεμάτη από συμβολισμούς: λαγουδάκια, καρότα, αμέτρητα πολύχρωμα αβγά και ένα μήνυμα που μόνο με το Πάσχα μπορεί να ταυτιστεί!

Hop 

Ο E.B (Easter Bunny) φέτος αντιμετωπίζει ένα δύσκολο πρόβλημα: Ο πατέρας του θέλει να κλείσει το μαγαζί με τα Πασχαλινά γλυκά, για να μετακομίσει σε άλλη πόλη και να μεταμορφωθεί σε Rock-Star. Θα τα καταφέρει;

Bugs Bunny

Πατώντας Play, ξέρεις ήδη ποιος θα φάει το καρότο. Περιπέτεια, δράση, απρόοπτες στιγμές συγκεντρώνονται σε ένα λαγό, ο οποίος το μόνο που θέλει να κάνει είναι να απολαύσει το αγαπημένο του πορτοκαλί λαχανικό. Αρκετές ταινίες, ακόμα περισσότερα film μικρού μήκους, για να απολαύσετε μέχρι να έρθει η Κυριακή!

Το Κυνήγι του Πασχαλινού Αυγού

Φαντάσου τον εαυτό σου σαν ένα κουνέλι που έχασε αυτό που αγαπά και κάνει τα πάντα, για να το βρει. Ναι, το σοκολατένιο αυγό. Τώρα, πάτα Play!

Toy Story 4

Αν τη δεις με μία πιο πασχαλινή ματιά, θα ανακαλύψεις εύκολα τι συμβολισμούς κρύβει το κυνήγι των αβγών, που πραγματοποιεί με χιούμορ και απρόοπτα ο cowboy – πρωταγωνιστής. Πάμε!

Ο Πρίγκιπας της Αιγύπτου

Last But Not Least, η κλασσική ιστορία αγάπης και περιπέτειας κυριαρχεί και φέτος στις κινηματογραφικές επιλογές σου. Εσύ και το μικρό σου θα συγκινηθείτε βαθιά!

© 2024 tlife.gr