Πρώτη μέρα στο σχολείο: Διάσημοι γονείς φωτογραφίζουν τα παιδιά τους πριν το κουδούνι χτυπήσει

Ντριν ντριν! Το πρώτο κουδούνι χτύπησε και η νέα σχολική χρονιά ξεκίνησε. Γεμάτοι από ενθουσιασμό, χαρά και ένα μικρό παράπονο ότι πια δεν θα μπορούν να ξυπνάνε αργά, οι μικροί μας φίλοι επέστρεψαν στα μαθητικά θρανία έτοιμοι να ζήσουν νέες εμπειρίες και να αποκτήσουν νέες γνώσεις. Στο ίδιο μήκος κύματος, και τα παιδιά των διάσημων γονέων που ακούς τα τραγούδια τους, βλέπεις στις αγαπημένες σου ταινίες και θαυμάζεις για το ταλέντο τους. Οι τελευταίοι, σε ρυθμούς #BackToSchool, φωτογράφισαν τα μικρά τους και μοιράστηκαν μαζί μας στιγμιότυπα από την πρώτη εμφάνιση των παιδιών τους στις σχολικές αίθουσες. Για δες!

(@chiaraferragni)

Chiara Ferragni
Μπορεί να περνάει το μεγαλύτερο τμήμα της ημέρας της με τη αξιολάτρευτη Vittoria, όμως, η πετυχημένη influencer δεν θα μπορούσε να μην μοιραστεί με εμάς το outfit του μικρού Leo για την πρώτη μέρα στο σχολείο. Πόσο χαρούμενος σού φαίνεται;

(@harperbeckham_fashion)

Victoria & David Beckham
Ναι, ο μεγάλος τους γιος είναι ήδη αρραβωνιασμένος. Η μικρή Harper, όμως, που πολλές φορές υιοθετεί και ενίοτε εμπνέει τις στιλιστικές επιλογές της μαμάς της μόλις ξεκίνησε το σχολείο, επιλέγοντας μοβ χρώμα και την αγκαλιά του μπαμπά της για ευχή.

(@hilaryduff)

Hilary Duff
Το κορίτσι της Disney έχει πολλούς λόγους να χαμογελά. Πριν λίγους μήνες, έγινε ξανά μαμά, ενώ ο μεγάλος – πλέον – γιος της, έφθασε την τέταρτη τάξη στο Δημοτικό. Άσε που σύμφωνα με όσα διαρρέονται στους κύκλους του Hollywood είναι και αριστούχος. Μόνο χαμόγελα!

(@jessicaalba)

Jessica Alba
Μέρα διπλής χαράς για την ηθοποιό! Ο μικρός Hayes μόλις πήγε για πρώτη φορά στο νηπιαγωγείο, ενώ η Havie – που πόσο μοιάζει με τη μαμά της; – έφθασε την πέμπτη τάξη στο Δημοτικό. 

(@chrissyteigen)

Chrissy Teigen & John Legend
Και η διπλή χαρά δεν περιορίζεται μόνο στη Jessica Alba! Ο John Legend και η Chrissy Teigen, μετά την άσχημη κατάληψη που είχε η τελευταία εγκυμοσύνη του γνωστού μοντέλου, έχουν κάθε λόγο να χαμογελούν ξανά. Η μικρή Luna και ο γλυκός Miles ξεκίνησαν το Νηπιαγωγείο και το Προνήπιο αντίστοιχα. 

(@jessicasimpson)

Jessica Simpson
Νέο σχολείο και νέο ξεκίνημα για τα δύο παιδιά της δημοφιλούς ηθοποιού και τηλεοπτικού παραγωγού. Πάντως, φαίνονται ενθουσιασμένα!

(@sarahjessicaparker)

Sarah Jessica Parker
Ο μεγάλος της γιος ξεκινά το Πανεπιστήμιο! Αντίστοιχα, οι δύο της κόρες, που συχνά – πυκνά θαυμάζουν τις στιλιστικές επιλογές της μαμάς τους – έφθασαν στο δύσκολο Γυμνάσιο. Όπως βλέπεις, η ηθοποιός πρόλαβε να αποτυπώσει την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς πριν επιστρέψει στη ζωή σου (ξανά) ως Carrie Bradshaw! 

(@kaylaraereid)

Ryan Lochte
Μπορεί ένας χρυσός ολυμπιονίκης με περισσότερα από 50 μετάλλια να είναι ο πιο αξιολάτρευτος μπαμπάς; Ο Ryan Lochte δίνει την απάντηση και… Καλή Μας Σχολική Χρονιά!

Read More

And More