Το νέο Lion King είναι στα σκαριά και αυτό δεν είναι η μόνη είδηση!

Hear! Hear! Ή μάλλον… hear her roarrr! Γιατί είναι πλέον επίσημο! Η αγαπημένη ταινία κινουμένων σχεδίων που στιγμάτισε τους σημερινούς millenials και μεγάλωσε γενιές και γενιές παιδιών, το Lion King, όχι απλά επανέρχεται στη μεγάλη οθόνη, αλλά το μεγαλεπήβολο remake της εμβληματική ταινίας περιλαμβάνει ένα από τα πιο hot ονόματα της διεθνούς showbiz! Ναι, μάλιστα, βεβαίως, η Beyonce θα είναι η νέα φωνή της λατρεμένης Nala, της λέαινας που αγάπησε ο μικρός Simba!

Και με αυτή την είδηση, η Queen Bey κατάφερε για άλλη μια φορά να… σπάσει το internet, αφού τις τελευταίες ημέρες η είδηση έχει κάνει το γύρο των διεθνών ΜΜΕ, αλλά το μεγαλύτερο buzz έχει δημιουργηθεί στα social media, αφού οι εκατομμύρια fans της βασίλισσας της μουσικής σκηνής φαίνεται πως έχουν ενθουσιαστεί με την ιδέα!

Η νέα ταινία Lion King αναμένεται να βγει στις αίθουσες μέσα στο 2019, ενώ τα ηνία της σκηνοθεσίας κρατά ο Jon Favreau, διάσημος για τα blockbusters Iron Man και Iron Man 2, Cowboys & Aliens και Το βιβλίο της ζούγκλας! Ανάμεσα στο all star cast που θα συμμετάσχει στη live action animated μιούζικαλ μεταφορά του Lion King στη μεγάλη οθόνη είναι οι Seth Rogen (Pumbaa), Billy Eichner (Timon) και Donald Glover (Simba).

Μέχρι τότε, αναμένουμε με μεγάλη ανυπομονησία για να ακούσουμε τη μαγική φωνή της Beyonce στο ρόλο της Nala!

Read More

And More