#THFGoesOnline

Τώρα τα παιδιά Νηπιαγωγείου μπορούν να δημιουργήσουν τα δικά τους comics. Μάθε πως!

Η τέχνη των comics είναι μια οπτικοποιημένη μορφή αφήγησης, που συνδυάζει το λόγο με την εικόνα. Ωστόσο, δεν είναι γραφή, όπως την ξέρουμε. Από την αρχή της ανθρώπινης επικοινωνίας έως τη σημερινή ψηφιακή εποχή, ο άνθρωπος χρησιμοποίησε τα σύμβολα για να επικοινωνήσει.

Σε αυτή τη σειρά εργαστηρίων θα μυήσουμε τους μικρούς καλλιτέχνες στην τέχνη των comics και θα τους καθοδηγήσουμε στο να μαθαίνουν να αποκωδικοποιούν και να χειρίζονται τα σύμβολα καθώς και να εξασκούνται στα εξωγλωσσικά στοιχεία μιας επικοινωνίας. Με την αφηγήτρια Βασιλεία Βαξεβάνη. Σχεδιασμός-υλοποίηση: Athens Comics Library.

Για παιδιά 4-5 ετών

30 Ιανουαρίου 2021 Stinky: το τέρας που φοβόταν τους ανθρώπους
Ο Stinky ζει στο βάλτο του και αγαπάει τη βρώμα του. Και η ηρεμία του ταράζεται όταν ένα αγόρι εμφανίζεται. Το μικρό μας τερατάκι θα μάθει να κατακτά τους φόβους του και να κερδίσει έναν φίλο.

6 Φεβρουαρίου 2021 Tiny Titans: υπερήρωες στα θρανία
Πώς θα ήταν αν ο Super man, η Wonder-Woman, o Flash και όλοι οι ήρωες της DC ήταν μικρά παιδιά και τσακώνονταν στο διάλειμμα για την μπάλα; Αυτή η πολυβραβευμένη σειρά απαντά με τον πιο ξεκαρδιστικό τρόπο σε αυτό ακριβώς.

Σάββατο, 16:00-17:00

Περισσότερες πληροφορίες θα βρεις στην επίσημη ιστοσελίδα του Ιδρύματος Θεοχαράκη.

 

 

 

Read More

And More