Πάμε σινεμά; Οι παιδικές ταινίες που παίζουν τώρα στις αίθουσες

Τα Χριστούγεννα είναι η καλύτερη εποχή για οικογενειακές εξόδους και γιορτινές βόλτες. Εσύ και το μικρό σου φοράτε τα καλά σας, το χαμόγελο στα χείλη, τη διάθεση που πάντα τις μέρες των γιορτών είναι ανεβασμένη και αναχωρείτε από το σπίτι γνωρίζοντας ότι θα περάσετε φανταστικά. Τι θα έλεγες για μία βόλτα στις κινηματογραφικές αίθουσες; Ναι, με ποπ – κορν, νάτσος και ό,τι μα ό,τι άλλο θέλετε. Δες ποιες ταινίες παίζουν αυτή τη στιγμή! 

Φεγγαρόσκονη
Βασισμένο σε ένα από τα πιο δημοφιλή γερμανικά παιδικά βιβλία, το Moonbound αφηγείται την ιστορία του μικρού Πιτ, ο οποίος θα ξεκινήσει ένα μαγικό ταξίδι μαζί με άλλους δύο θεότρελους τύπους, ώστε να σώσει τη μικρή του αδερφή. Ο Πίτερ και η ονειροπόλα μικρή αδελφή του Ανέλι, μετακομίζουν σε μια νέα γειτονιά και δέχονται bullying από παιδιά στο σχολείο τους. Όταν γνωρίσουν ένα σκαθάρι που έχει χάσει το ένα του πόδι , αποφασίζουν να το βοηθήσουν να το ξαναβρεί ακόμα κι αν χρειαστεί να πάνε στο φεγγάρι. Το ταξίδι τους ζωντανεύει επί οθόνης! 

Τραγούδα! – Μέρος Δεύτερο
To «Τραγούδα! 2» γιορτάζει ξανά στη μεγάλη οθόνη το ταλέντο των ονειροπόλων, μέσα από εκπληκτικά τραγούδια καθώς το λατρεμένο Κοάλα, ο Μπάστερ Μουν και τα ζωάκια της παρέας του ετοιμάζονται για την εκθαμβωτική τους παράσταση στη λαμπερή πρωτεύουσα ψυχαγωγίας του κόσμου! Πρέπει να τα καταφέρουν και να κάνουν την απόλυτη μουσική παράσταση! Υπάρχει βέβαια ένα μεγάλο εμπόδιο… Θα πρέπει πρώτα να πείσουν τον μεγαλύτερο ροκ αστέρα του κόσμου, τον Κλέι να παίξει μαζί τους, κάτι που πλέον μόνο εύκολο δεν το λες. Η ταινία είναι μεταγλωττισμένη και τη φωνή στο βασικoύς ήρωες χαρίζουν ο Θέμης Γεωργαντάς και ο Θοδωρής Μαραντίνης. 

Spider – Man: No Way Home
Για πρώτη φορά στην κινηματογραφική ιστορία του Spider-Man, η ταυτότητά του αποκαλύπτεται, φέρνοντας τις ευθύνες του ως Super Hero σε πόλεμο με την κανονικότητα στη ζωή του και θέτοντας αυτούς που αγαπά περισσότερο σε κίνδυνο. Όταν απευθύνεται στον Δρ. Strange να τον βοηθήσει με την αποκατάσταση του μυστικού του, το ξόρκι ανοίγει μια πόρτα στον κόσμο που επιτρέπει να ελευθερωθούν οι πιο δυνατοί εχθροί που έχει αντιμετωπίσει ποτέ ο Spider-Man σε κάθε σύμπαν. 

Ενκάντο, Ένας Κόσμος Μαγικός
Μια ευτυχισμένη, ασυνήθιστη οικογένεια, η οικογένεια των Μάντριγκαλ ζει, κρυμμένη στα βουνά της Κολομβίας, σε ένα μαγικό σπίτι, σε μια πόλη γεμάτη ζωή, σε ένα φανταστικό μέρος που λέγεται Ενκάντο. Η μαγεία αυτή του Ενκάντο έχει ως αποτέλεσμα, όλα τα παιδιά στην οικογένεια να είναι ευλογημένα καθένα και με ένα μοναδικό μαγικό δώρο. Όλα εκτός από ένα, την Μίραμπελ. Μια μέρα, όμως, η Μίραμπελ ανακαλύπτει πως η μαγεία της οικογένειάς της βρίσκεται σε κίνδυνο και αποφασίζει πως εκείνη, η μόνη Μάντριγκαλ που δεν έχει κάποιο μαγικό χάρισμα, μπορεί να είναι η μοναδική ελπίδα σωτηρίας.

Αρχηγός από Κούνια – Μέρος Δεύτερο
Ανέλαβαν να διοικήσουν μία εταιρία – κολοσσό πριν καν γίνουν τριών και μετά από αρκετές αναποδιές τα κατάφεραν. Για αυτό, και τα φετινά Χριστούγεννα επιστρέφουν, προκειμένου να φέρουν τα πάνω – κάτω και να χαρίσουν στα παιδιά στιγμές αυθόρμητου γέλιο και καρδούλες στα μάτια. Γιατί, όπως και να το κάνουμε, αυτά τα μωρά είναι αξιολάτρευτα.

 

Read More

And More