Το Πλαίσιο “διπλασιάζει” την αγάπη σας και υποστηρίζει τα σχολεία της Μάνδρας και της Αττικής

Για άλλη μια χρονιά, το Πλαίσιο αποφάσισε να… βοηθήσει το πολύτιμο έργο του Άι Βασίλη, φέρνοντας το χαμόγελο στα πρόσωπα εκατοντάδων παιδιών! Και επειδή Άγιος Βασίλης χωρίς ξωτικά δεν γίνεται, θα γίνουμε όλοι μαζί τα “καλικαντζαράκια” του Πατέρα των Χριστουγέννων, δίνοντας χαρά και μοιράζοντας δώρα στα παιδιά της Μάνδρας και της Αττικής που το έχουν ανάγκη! Και ξέρεις πόσο εύκολο είναι;

Βλέπεις, για φέτος τις γιορτές το Πλαίσιο δημιούργησε μια σειρά από χριστουγεννιάτικες ευχετήριες κάρτες, οι οποίες στοιχίζουν μόλις 1.99€ και ο καθένας μας μπορεί να προμηθευτεί από τα καταστήματα Πλαίσιο! Έπειτα, διπλασιάζει τα έσοδα από τις κάρτες και διαθέτει το ποσό για να εξοπλίσει με σχολικά είδη και τεχνολογικό εξοπλισμό τα σχολεία της Μάνδρας και της Αττικής!

Οι μαθητές των σχολείων πλημμύρισαν από χαρά, αφού και οι… καλικάντζαροι του Πλαισίου από την ομάδα εθελοντών “Πλάι σου”, σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Prolepsis, βρέθηκαν στα συγκεκριμένα σχολεία με κέφι, χαρά και όρεξη και στόλισαν τις αίθουσες με δέντρα, λαμπάκια και φανταστικά στολίδια, έπαιξαν με όλα τα παιδιά και μοίρασαν πολλά δώρα σε μια μεγάλη γιορτή!

Ο κ. Κωνσταντίνος Γεράρδος, Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας Πλαίσιο, που έδωσε το παρόν στη χαρούμενη γιορτή, ανέφερε: “Το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε, ειδικά στους δύσκολους καιρούς που περνούν πολλοί συνάνθρωποί μας, είναι να καλύψουμε σχολικές ανάγκες και να προσφέρουμε δώρα και χαρά σε παιδιά και οικογένειες που βρίσκονται αντιμέτωπες με σοβαρά προβλήματα. Νιώθω συγκινημένος που η πρωτοβουλία ξεκίνησε εσωτερικά από τους ανθρώπους μας, από την ομάδα εθελοντών του Πλαισίου ‘Πλάι σου’. Παράλληλα, θα ήθελα να ευχαριστήσω τους εθελοντές του Ινστιτούτου Prolepsis που βρέθηκαν για μία ακόμα φορά δίπλα μας. Φέτος, όπως και πέρυσι, στο άνοιγμα των σχολείων μοιράσαμε 5000 σχολικές τσάντες και τώρα τα Χριστούγεννα συνεχίζουμε με την ενίσχυση των σχολείων, δίνοντας προτεραιότητα σε σχολεία στην περιοχή της Μάνδρας, που δοκιμάζονται κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες”.

Read More

And More