Playmobil fun στο Athens Metro Mall!

Από την Παρασκευή 7 Ιουνίου και κάθε μέρα έως το Σάββατο 6 Ιουλίου το Athens Metro Mall υποδέχεται έναν κόσμο διασκέδασης με τη βοήθεια της PLAYMOBIL.

Οι μικροί φίλοι του εμπορικού κέντρου για κάθε στιγμή, θα ανακαλύψουν σε κάθε όροφο ένα νέο παιχνίδι και μια καινούρια πρόκληση χαράς. Ειδικευμένοι παιδαγωγοί θα βρίσκονται μαζί τους για να τους βοηθήσουν να εξερευνήσουν τους θησαυρούς, τις περιπέτειες και όλα τα δημιουργικά παιχνίδια της PLAYMOBIL.

Μικροί και μεγάλοι ετοιμαστείτε να μαγευτείτε στο Κάστρο των Ιπποτών, να εντυπωσιαστείτε με τον Κόκκινο Δράκο, τις υπέροχες Πριγκίπισσες και να εξερευνήσετε τα μυστικά της Αφρικής. Προσοχή! Η χώρα κρύβει μυστήρια αλλά οι ήρωες της PLAYMOBIL θα σας βοηθήσουν να τα λύσετε.

Ανεβαίνουμε επίπεδα και στον 3ο όροφο μας περιμένει η Γαλέρα PLAYMOBIL για πειρατικές περιπέτειες ώστε να είστε έτοιμοι για τις παραθαλάσσιες δραστηριότητες των μικρών σας ηρώων. Η διασκέδαση συνεχίζεται στα Playgrounds όπου οι εκπαιδευτές μας θα σας περιμένουν για ατελείωτο παιχνίδι με τους αγαπημένους ήρωες της PLAYMOBIL.

Η μαγεία απλώνεται σε όλους τους ορόφους του αγαπημένου εμπορικού κέντρου καθώς στη βόλτα σας θα ανακαλύψετε στον 2ο & 3ο όροφο υπέροχα διακοσμημένες κατασκευές και φιγούρες PLAYMOBIL και στον 3ο όροφο τη μοναδική Βικτωριανή πόλη από συλλεκτικά κουκλόσπιτα.

Οι δραστηριότητες PLAYMOBIL FUN θα λειτουργούν Δευτέρα έως Παρασκευή 16:00-20:00 και Σάββατο 11:00-19:00, με ελεύθερη είσοδο.

Κάνετε Like και μείνετε συντονισμένοι στη σελίδα του Athens Metro Mall στο Facebook για εβδομαδιαίους διαγωνισμούς Playmobil με δώρα και εκπλήξεις.

Read More

And More