Πώς θα διαλέξω την κατάλληλη συσκευή τεχνολογίας για το παιδί μου;

Κάποτε δεν νοούνταν σπίτι χωρίς τηλεόραση και μάλιστα παραπάνω από μία. Στη σημερινή εποχή όμως αφήσαμε πίσω την αγαπημένη μας TV διότι πλέον οι υπολογιστές μας παρέχουν πολύ περισσότερες δυνατότητες. Για μια οικογένεια με παιδιά μάλιστα ο υπολογιστής είναι εργαλείο, όχι απλώς ένα εξάρτημα του σπιτιού! Εργασίες για το σχολείο, gaming, σερφάρισμα στο διαδίκτυο, τα πάντα μπορούν να γίνουν με έναν υπολογιστή. Και επειδή συνήθως ο μπαμπάς και η μαμά δεν θέλουν να τους πειράζει το παιδί το δικό τους μηχάνημα τα παιδιά χρειάζονται ένα… εργαλείο προσαρμοσμένο στα μέτρα τους.

Η γκάμα των επιλογών είναι μεγάλη: συμβατικός υπολογιστής, all-in-one υπολογιστής, λάπτοπ, τάμπλετ.
Τι από όλα να προτιμήσεις και πώς να το διαλέξεις; Παρακάτω, λοιπόν, θα σου πούμε δυο λογάκια για κάθε κατηγορία, με άλλα λόγια τι σου προσφέρει το καθένα από αυτά, ώστε να καταλήξεις, μετά φυσικά από έρευνα αγοράς, στο κατάλληλο προϊόν για το παιδί σου!

Laptop

Πλέον οι περισσότεροι από μας έχουν ένα και αυτό διότι μας προσφέρει απίστευτη ευκολία καθώς είναι φορητό. Στην αγορά θα βρεις μεγάλη ποικιλία σε laptops που έχουν λειτουργίες αντάξιες ενός μεγάλου υπολογιστή χωρίς να πιάνουν το χώρο ενός υπολογιστή και είναι κατάλληλα ακόμα και για gaming ή για να βλέπουν καρτούν και ταινίες. Καλό είναι να δώσεις μεγάλη προσοχή στην ανάλυση της οθόνης εφόσον προορίζεται για παιδιά.
Για να πάρεις μια ιδέα του τι κυκλοφορεί στην αγορά, κάνε κλικ εδώ και δες μερικά από τα κορυφαία laptops και macbooks που υπάρχουν στην αγορά.


All-in-one PCs
Είναι μικρότερα από έναν κανονικό υπολογιστή αλλά μεγαλύτερα από ένα λάπτοπ. Με άλλα λόγια τα πάντα είναι κρυμμένα πίσω από την οθόνη οπότε και παλι εξοικονομείται χώρος. Επιπλέον είναι σταθερά ώστε να μην τα μετακινούν συνέχεια τα παιδιά με κίνδυνο να τα καταστρέψουν αλλά μπορούν να μετακινηθούν ευκολότερα σε άλλο δωμάτιο από έναν συμβατικό υπολογιστή. Έχουν μεγάλη οθόνη ιδανική για κάθε εργασία. Το κόστος τους είναι βέβαια αρκετά υψηλό όμως με ευκολίες αγοράς αξίζουν!
Για να πάρεις μια ιδέα του τι υπάρχει στην αγορά των all-in-one PCs κάνε κλικ εδώ!

Desktop PCs
Τα παντός καιρού πι σι, με όλα τα σωστά τους, δηλαδή πύργο, οθόνη, ηχεία, ποντίκι κλπ. κλπ. είναι πάντα μια σοφή επιλογή! Οι επιλογές είναι τεράστιες! Μπορείς να επιλέξεις τον πιο μοδάτο πύργο που θα περιέχει μέσα έτοιμα τα καλύτερα, από κάρτα γραφικών και ήχου για παιχνίδια, μνήμη, DVD player! Σε βάθος χρόνου μπορείς να αναβαθμίσεις χωρίς να αλλάξεις υπολογιστή. Συνδύασέ το με μία πολύ καλή οθόνη και το εργαλείο για μικρούς και μεγάλους μαθητές είναι έτοιμο!
Κάνε κλικ εδώ και δες τα desktop PCs που υπάρχουν στην αγορά!

Tablet
To tablet είναι ένα φορητό προϊόν τεχνολογίας που ναι μεν δεν είναι κατάλληλο για σχολικές εργασίες μπορεί όμως να γίνει ο καλύτερος σύντροφος στο διάβασμα και στο σερφάρισμα. Κατέβασε e-books και σχολικά βοηθήματα που το παιδί θα περιεργαστεί όπου κι αν βρίσκεται αφού ένα τάμπλετ είναι ελαφρύ και βολικό!
Τι tablets υπάρχουν και τι σου προσφέρουν; Κάνε κλικ εδώ!

Εκτυπωτής
Αντί να ξοδεύεις περιουσίες σε… φωτοτυπάδικα, όταν υπάρχουν παιδιά στο σπίτι ένας εκτυπωτής είναι απαραίτητος. Εκτυπώνεις τις εργασίες τους, κατεβάζεις ζωγραφικές σελίδες, ασκήσεις, εκτυπώνεις όλα τα χρήσιμα του σπιτιού (από εκκαθαριστικά μέχρι τα ραντεβού με το γιατρό), εκτυπώνεις ακόμη και φωτογραφίες!
Κάνε κλικ εδώ και δες τους εκτυπωτές που σου προσφέρει η αγορά

Κινητό να του πάρω;
Καλώς ή κακώς, τα περισσότερα παιδιά είναι εξοικοιωμένα με τη χρήση κινητού και σχεδόν τα περισσότερα πια έχουν ένα κινητό με το οποίο επικοινωνούν με τους φίλους τους, το σπίτι, τους γονείς, ακόμα και σερφάρουν! Εάν λοιπόν σκέφτεσαι να αγοράσεις ένα κινητό στο παιδί σου χρειάζεται οπωσδήποτε να κάνεις μια καλή έρευνα αγοράς και να βρεις το καλύτερο κινητό στην χαμηλότερη τιμή

Και πώς θα πληρώσω το λογαριασμό;
Οι εποχές είναι δύσκολες, τα χρήματα λίγα αλλά από την άλλη δεν θέλεις να στερήσεις από το παιδί σου κάποια πράγματα. Μπορείς, λοιπόν, να βασιστείς στις ευκολίες πληρωμών που σου παρέχουν τα καταστήματα. Αντί για ένα τεράστιο ποσό μετρητοίς, υπάρχουν δόσεις ακόμη και από 10 ευρώ που θα κάνουν το ποσό να φαίνεται πολύ πιο προσιτό! Μια επίσκεψη στα καταστήματα Κωτσόβολος θα σε πείσει!

Read More

And More