Δεν θα πιστέψεις τι έκρυψε ένα αγόρι μέσα σε αυτή τη bath bomb!

Αν είσαι fan των Lush τότε θα γνωρίζεις ήδη τις bath bombs, εκείνες τις μπάλες που μπαίνουν μέσα σε γεμάτη μπανιέρα και… σκάνε γεμίζοντας τη μπανιέρα με χρώμα. Μετά αυτό που πρέπει να κάνεις είναι απλώς να βυθιστείς μέσα εκεί και να χαλαρώσεις. Βεβαίως, η αλήθεια είναι πως bath bombs βρίσκεις σε κάθε κατάστημα καλλυντικών, αλλά τα Lush Cosmetics τα έκαναν πιο διάσημα.

Αλλά να που μια άλλη εταιρία που έχει επίσης bath bomb, η Pearl Bath Bombs αποφάσισε να το πάει πολλά βήματα παραπέρα. Συνέχισε να διαβάζεις και θα καταλάβεις…

Μια κοπέλα ανέβασε χθες στο twitter της ένα bath bomb που της έφερε το αγόρι της. Όταν αργότερα μπήκε να κάνει μπάνιο και η μπάλα ένιωσε ανακάλυψε ότι έκρυβε μέσα της κάτι που την ενθουσίασε. Εκείνη και όποιο κορίτσι θα λάμβανε κάτι αντίστοιχο.

Η bath bomb της έκρυβε ένα μονόπετρο και ναι, το αγόρι της διάλεξε αυτόν τον ανορθόδοξο τρόπο να της κάνει πρόταση γάμου (πολύ πιο εύκολο από τονα νοικιάσει αεροπλάνο και να γράψει στον ουρανό Marry Me!

Βεβαίως, το credit για την ιδέα δεν ανήκει στον ίδιο αλλά στην εταιρία Pearl Bath που κάνει τέτοιες μπάλες. Τώρα, αν θέλεις κάτι αντίστοιχο κάνε κλικ εδώ και άφησε την σελίδα ανοιχτή στο laptop σου. Τά-χα-μου.

Read More

And More