Πού να ψωνίσεις τα δώρα του Πάσχα για να βγεις διπλά κερδισμένη!

Πάσχα! Αυτή η υπέροχη στιγμή που βγαίνεις στα μαγαζιά και ψωνίζεις. Τη λαμπάδα για το βαφτιστήρι σου, τα παιχνίδια του, τα σοκολατένια αυγά και όλα όσα θα γεμίσουν χαρά τους αγαπημένους σου. Δώρα που θα ζωγραφίσουν ένα χαμόγελο ευτυχίας στα πρόσωπά τους, αλλά και στο δικό σου! Εσύ, έχεις κι ένα επιπλέον χαμόγελο ζωγραφισμένο… από το πρόγραμμα επιβράβευσης της Εθνικής Τράπεζας και το πρόγραμμα επιβράβευσης go4more! Είσαι γυναίκα, άρα εκπαιδευμένη shopper και το γνωρίζεις ήδη! Οπότε σήμερα, θα σου “σκιτσάρω” τον χάρτη αγορών σου. Εκεί που θα βρεις τις προσφορές, εκεί που με την κάρτα σου στο χέρι θα έχεις όλη την επιβράβευση που σου αξίζει! Γιατί είσαι φανταστική! Και αυτό ακριβώς θα φωνάξει και το αγαπημένο σου βαφτιστήρι.

Φύγαμε για Πάσχα με το go4more!
Η αναζήτηση του τέλειου δώρου έχει ήδη ξεκινήσει… Δεν έχεις παρά να φορέσεις άνετα παπούτσια και να απολαύσεις τη βόλτα σου. Μοναδικές προσφορές, προτάσεις και μεγάλη ποικιλία επιλογών σε περιμένουν με το πρόγραμμα επιβράβευσης go4more της Εθνικής Τράπεζας μέχρι τις 15 Απριλίου. Κι όπως καταλαβαίνεις, τα χρονικά περιθώρια στενεύουν, οπότε πρέπει να οργανωθείς άμεσα. Το βαφτιστήρι σου πρέπει μέσα στη Μεγάλη Εβδομάδα να ξετυλίξει όλα τα καλλούδια του!

Ποιος ήρωας θα στολίζει τη λαμπάδα του; Πόσο ροζ θα είναι η διακόσμηση του σοκολατένιου της αυγού; Πόσο τέλεια νονά θα είσαι που επιτέλους θα του πάρεις το αγαπημένο του παιχνίδι; Ό,τι κι αν επιθυμείς, ένα είναι το σίγουρο: στα παιχνιδάδικα Μουστάκας και το moustakastoys.gr θα βρεις ακριβώς από που ψάχνεις! Αυτό που μόλις ανοίξει το χαρτί περιτυλίγματος θα ακουστούν παιδικά επιφωνήματα χαράς!
Smart info: Με κάθε σας αγορά με τις κάρτες της Εθνικής Τράπεζας, κερδίζεις το 10% της αξίας τους, σε go4more πόντους με χρήση πιστωτικής ή το 5% της αξίας τους, με χρεωστική ή και προπληρωμένη κάρτα.

Εννοείται πως θα περάσεις και μια βόλτα από τα καταστήματα Sephora ή ένα λατρεμένο βραδινό σερφάρισμα στο sephora.gr. Τέλεια επιλογή για δώρα, τέλεια επιλογή και για σένα! Ξέρεις, εκείνο το κραγιόν που ήθελες; Εκείνο το άρωμα, το αφρόλουτρο;
Smart info: Καθημερινά με τις αγορές σου κερδίζεις το 10% της αξίας τους σε go4more πόντους με χρήση πιστωτικής κάρτας ή το 5% της αξίας τους με χρεωστική ή και προπληρωμένη κάρτα της Εθνικής Τράπεζας.

Και τα γυαλιά ηλίου είναι ένα υπέροχο δώρο. Για τον σύντροφό σου ίσως; Για τον μπαμπά σου; Για σένα… Χρειάζεσαι η αλήθεια είναι ένα καινούριο ζευγάρι, καλοκαίρι έρχεται, νέα σεζόν ξεκίνησε και το στιλ χρειάζεται μια ανανέωση. Άρα; Μονόδρομος τα οπτικά mati mati με την τεράστια ποικιλία επιλογών.
Smart info: Mε τις κάρτες της Εθνικής Τράπεζας επωφελείσαι με κέρδος 10% επί της αξίας των αγορών σας, σε go4more πόντους με πιστωτική ή 5% επί της αξίας των αγορών σας με χρεωστική ή και προπληρωμένη κάρτα.

Για το τέλος, επιδόρπιο. Γλυκάκι από τα καταστήματα Era για να είναι αυτό το πιο γλυκό Πάσχα ever! Ένας κόσμος γεμάτος λιχουδιές. Μεγάλη ποικιλία προϊόντων που βάζουν τον ουρανίσκο σου σε πειρασμό. Σοκολατένια αυγά, τσουρέκια, γλυκά, σοκολατάκια, ξηροί καρποί, χειροποίητες μαρμελάδες. Ό,τι ονειρεύεται η πιο γλυκιά όρεξή σου!
Smart info: Κάνε τις πασχαλινές σου αγορές με κάρτες της Εθνικής Τράπεζας και επωφελήσου με κέρδος 10% της αξίας της συναλλαγής με χρήση πιστωτικών ή και χρεωστικών καρτών.

Κι αν είσαι από εκείνες τις τυχερές που ετοιμάζουν βαλίτσα για την εξοχή, μην ξεχάσεις να φουλάρεις με καύσιμα σε ένα από τα πρατήρια της ελίν που συμμετέχουν στο πρόγραμμα επιβράβευσης go4more.
Smart info: Βάζοντας καύσιμα κίνησης, αξίας από 30 έως 200 ευρώ από 10 έως 17 Απριλίου, με τις κάρτες της Εθνικής Τράπεζας, κερδίζετε το 6% της αξίας τους σε go4more πόντους με χρήση πιστωτικής κάρτας ή το 3% της αξίας τους με χρεωστική ή και προπληρωμένη κάρτα.

Κι αν ζηλεύεις κάθε φορά που συναντάς στον δρόμο σου ένα νέο ηλεκτροκίνητο αμάξι δεν έχεις παρά να οδηγήσεις ένα. Έως και 16 Απριλίου, μπορείς να νοικιάσεις οποιοδήποτε όχημα σε αντιπροσωπεύει από την Avis και την Budget σε έναν από τους σταθμούς σε όλη την Ελλάδα.
Smart info: Χρησιμοποιώντας τις κάρτες της Εθνικής Τράπεζας έχεις κέρδος 15% της αξίας της συναλλαγής με χρήση πιστωτικών ή και χρεωστικών, προπληρωμένων καρτών.

Ετοιμάσου για τις πιο όμορφες, πασχαλινές μέρες, παρέα με το go4more!
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις προσφορές επισκεφθείτε το nbg.gr